Instagram

Saturday, August 13, 2011

The Lucky 100 !!!

Waaaaaaaa............. Finally wawa da jumpa sapekah gerangan yang akan bertakhta di top 100 follower wawa...   

And the lucky 1 is Fahmie Firas yang baru sahaja menekan butang follow di blog aku ni..haha

Tak sangka jejaka rupanya eh yang lucky tu... Korang sume ape lagi add la si Fahmie ni... Blog dia pun nice... Seriusly and orangnya pun not bad!! hahaha.. So mana la tau ada gurl2 kan nak add dia ni... Gi jela.. 

So untuk itu .. sebagai hadiah yang memang tak de harga pun tapi atleast tanda appreciate sebab sudi menjadi follower blog ni, so wawa akan mengIKLANkan BANNER dia dia blog wawa selama seminggu.. So Fahmie tak payah susah nak letak sendiri.. I will do it for u.. But seminggu jela ok! Start from today and end on Sabtu depan..heheh :)

P/s : To Fahmie Firas.. wawa gurau2 je k.. No heart feeling... saja nak happy2 sebab wawa da dapat 100 follower... Cheers~

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

4 sedang makan angin:

c i k a n a said...

congrat dear dh dpt follower ke 100..
happy blogging dear =D

pinky_liscious said...

cikana=hehe..tq syg... u too ok? :)

AJ said...

tahniah wa.. :)

pinky_liscious said...

thnx AJ...hee ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious