Instagram

Tuesday, August 2, 2011

Jangan la halang aku .. !!

Pagi olz!! Sedap tido eh... Da2 bangun la sahur dulu.. Nanty kang tak larat lak nak PUASA..(sakit hati ni sebab tak leh tido).. Bila tak larat mula la create alasan munasabah nak skip puasa kan... haha.. JENG3X.. Ade ke yang buat macam tu...?? Confirm ada.. Takkan la takde kan.. Tapi pandai2 korang la.. Tu hal korang ngan tuhan.. So aku tak nak komen pape.. Rather SILENT dari tambah dosa.. oouuch!! ayat GUD2 je kan... Well, tengok la bape lama lak aku da idup kat dunia nie..(macam la lama sangat) !! Tu nasib tuhan bagi umur panjang sampai sekarang.. ALHAMDULILLAH.. :)

Hmm.. Actually nak cakap kat diri aku sendiri.. Jangan la ade HALANGAN pape untuk aku berpuasa arini.. Tak larat cmne pun kene gak teruskan.. Nanty nak ganty satu hal, so baik mintak jauhkan la halangan2 yg tak diingini..




Now badan seram sejuk seram sejuk je ni... Bulu roma takyah cakap,da macam SPIKE da.. ori baiii! Takyah gel segala bagai.. hahaha.. ko ade?? Ok la, nak try tido.. SELAMAT BERSAHUR!! huhu

P/s : TOLONG sahur untuk aku sekali.. Aku nak makan tak lalu.. Muntah.. Tolong eh..

Haaaaa!!! Jangan mengomel plak.. Nak pahala lebih tak?? hehe.. Nak kan... So.......................

tolong melantak untuk aku sekali.. huahuahua!!


Tolong menolong kan amalan mulia.. ngeee ;p

wawa SAYANG korang.... ececeh...

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

9 sedang makan angin:

Lilynn Sazlin said...

hahaha. apalah.
jangan nak skip puasa yer cik wawa. alasan anda tidak munasabah. hehee

pinky_liscious said...

hehehe.. jgn cakap kuat2 cik lilynn... hehehe... tak boley pun skip poase.. nanty ayah i marah.. hehehe

kaizen said...

cemane nk tlg melantak perot masing...heheehhe

latest entry WW : Korg Ade Cikgu macam ni?? & Urban : Camera Paling CANGGIH

pinky_liscious said...

kaizen = hahaha.. tak kire... perot kongsi2 la..sharing is caring an.. ;p

kaizen said...

memandangkn tuan blog ni cakap sharing is caring wet raye pon kne la sharing.. bru btol2 caring.... hehehee

pinky_liscious said...

hahaha... haaaaa yg tu awak sharing sy caring ok tak.... hahah

kaizen said...

x ok langsung... huh!!

pinky_liscious said...

eh ok wut... hahaha

kaizen said...

x ok sbb i blaja lg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious