Instagram

Monday, August 15, 2011

Rilek Sebentar Mau PROMOTE Blog Anda


Ok guyz... Seperti biasa kalau nampak benda pelik2 macamni dalam entri pinky,agak2nya apa la ek??

Haha, confirm la berkaitan segmen!! ;)

So segmen kali ni plak memang sesuai la ngan mereka2 yang nak kan populariti..wakaka! Nak pemes... Boleh la join sini...weee... Sebab apa pinky cakap macam tu eh???

Sebab nama entry pun 'Rilek Sebentar Mau PROMOTE Blog'..

So pada sesiapa yang berminat sila la join.. Tapi tapi dan tapi!!!! kene cepat la sebab valid until 10malam ni!!

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

8 sedang makan angin:

bunga said...

xsempat kot..heee

Nur Farah Hani said...

ala da terlepas.. huhu.. kenape tak promote.. heheh.. :D

selendang merah said...

thank sudi join tunggu blog anda akan dipromote.

pinky_liscious said...

nur farah hani=hheehe..ala sory dear...i pun last minit....next time k,,;)


Selendang merah = thnx bangat yeah!!hehe;)

mary ann ;) said...

haiii...singgah dari segmen yg sama ;)

jom singgah belog saya pulak ek ;D

fifie zahram said...

singgah jalan2 sni sambil follow :)

cik asam jeruk said...

singgah sini dari segmen rilek sebentar n da folo blog ini :)

fredd said...

terlambat sangat-sangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious