Instagram

Saturday, August 13, 2011

Jom Join Blog List Yuyue

Hye all!! Haaaaa.. Mesti tertanya kan apa la pulak yang si wawa ni nak buat... hahaha..

Jangan risau, jangan takot, jangan gusar..... Nothing pun... Cuma wawa nak ajak korunk jom la sesama join bloglist nie.. Aritu kan wawa da ajak untuk segmen aniff.. Now jom la join si YUYUE ni plak... 

Macam FUNCTION baiii!! Jom la.... Nak tak ???

Ok... If nak Follow ni ok......


Korunk just kene klik kat doodle yg comel ni meyh!!


Haaaa.. SIMPLE kan??? So ape lagi tunggu tu.. Jom lekas!! :)

Tapi sebelom tu wawa rasa nak tag diorang yang comel2 ni gak la.. hehe



Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

6 sedang makan angin:

fahmie firas said...

Best entry nie
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

kblogger said...

free ke ni?

Emilly Amisa said...

yay~ yay~ kena tag lg >.<

thanx sbb tag....hehehe

nk jg join ni~~~~

Cinta Misteri said...

nak duduk dlm kotak belah atas tue bolehhhh????.....

pinky_liscious said...

@kblogger = yup its totally free..so jangan segan2 nak ikalnkan blog anda ok??? :)



@emilly = hehehe..sebab kita taw awak pun mesti nak join gak...;)



@cinta misteri = hehehe..semestinya boleh la... :) jangan segan2 kay...

Apple Zara said...

Haaa, kat sini pun ada. TQ TQ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious