Instagram

Sunday, August 21, 2011

Jalan Merambu Ramba...ewahh!!!

Salam...

Firstly nak say waaaaa manyak penat ini hari loooo... Rasa letih sangat!! Padahal tak wat pape pun... hehe.. Bukan takde la,just takde la memenatkan pun... Cuma maybe da lama tak spent time macam nie.. So memang orang kata badan kita pun reti rasa kelainannya... hehe

Actually pink nak kongsi sikit ape yang berlaku hari ni dalam idup pink... Tak kesah la orang nak kata kecoh ke.. Poyo ke.. Kerek ke.. Wa talak kesah maaa,janji wa hati manyak senang ini ari looo... Kenapa wa mau amik kesah olang mau cakap apa?? hahaha... Wa talak peduli! Wa tanak wa punya happy kasi potong sama mereka mereka mereka yang mulut longkang...haha

Ok stop merepek!! haha.. Jangan marah looo... Tu saja kasi panas dulu wa punya belog! haiyaaa.... jangan pikir negatip saja loo... panas tu ibarat warm up!! kikiki....

Hari ni pink hangout ngan adik pink Nurul Fitrii.. 1st time pink kua ngan dia ni... Sebelom ni kan contact2 jew... Hari ni baru la Tuhan bagi kesempatan untuk aku jumpa ngan dia.. Ok mcmn plan leh jumpa ni....???

Actually da lama gak plan... Tapi paham2 jela pink takde transport plus susah sikit nak dapat keluar2 ni kan... So memang asyik tak dapat jumpa la.. But entah macam mana pagi semalam bersamaan ngan sabtu adik kol cakap dia nak jalan2 KL ngan besfren dia Tiey Sumeeyy ni.. So dia ajak la aku, and aku opkos excited la kan... Memang nak sangat jumpa ngan dak2 nie.. Tapi hari tak mengizinkan lak... Aku takde transport... So its ok la...  Maybe next time.. Then decide nak jumpa today but adik ade hal kat Shah Alam.. Katanya shopping baju raya...hehe.. Seronok la da shop2 raya kan!!! hehe

Ok then suddenly adik cakap dia da otw balik... So boley la jumpa... Aku pun ok jela plus arini kakak aku bagi aku pegang kereta... dengan syarat hanta and amik dia la... Ala,mula2 susah gak nak pat kunci kereta tu, Tapi lama2 dia bagi.. Kesian kot coz da lama adik dia tak kua merambu ramba kan... hahaha.. Bayangkan dekat 2months baiiii!!!! 

'Mau otak waaa jadi reput kat umah nie...hahaha'

So ape lagi,aku pun siap then terus gi amik adik.. Ape perasaan aku???hahah.. 
  • Gugup/Nervous/Cuak
  • Parkinson jap!haha
  • Happy + masok air
Perghh !! poyo je!! Heloo... opkos la.. Aku tak pernah kenal kot adik ni and tak pernah jumpa face to face... Opkos la macam2 perasaan tu ade.. Kita tak tau dia cmne kan... Tapi last2 ape yg aku dapat???
  • Happy
  • Puas hati
  • Release tension
  • Penat + Letih + Ngantok = Banyak ketawa sangat!
Senang cite adik ni SEMPOI sangat.. Memang betol macam aku! Mulut jenis kadang2 takde insuran punya..haha... Chill jew... Seronok sangat tengok keletah dia yang nakal tu... Yang kelakarnya ape tau... Aku punya la tak berani nak parking kat Alamanda tu tetiba pandai terus... hahah.. So pasni leh la.. Saya da pandai parking ok!!! Ktorang jalan2, tengok wayang 'ZOOKEEPER'.. Cerita ni memang best gila bai!! Lawak nak mampusss buat aku tak abes2 gelak.. So promote jap! Sape yang lom tengok gi la tengok taw!! Bagi aku sure tak rugi la sebab best!!!

                                         


Tiba waktu bebuka tapi alamanda no place!!! FULL oledy okeh! damn... So aku decide jom la gi makan kat cyber ajak si dak comel lagi sorang ni, kawan si adik ni la, tia.... Si tia ni pun 2x5 je macam adik.. Masok air! shengal...hahaha...



Btw thnx adik2 sebab akak happy sangat hari ni sebab jumpa orang yang gila macam akak gak!! 

P/s = amik mood muda jap... hahaha... adik2 an... :p .. Jangan jelez olz!!

Ok la, tu je nak kongsi2 kot... Mata pink pun da melambai2 je nie ha.... Otak pun da stuck... hehe... Nak tido la rasanya... Hope boley la... 

Selamat Malam Semua..... :)


                                                                                                              
Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

2 sedang makan angin:

Hans said...

ramai kata filem tu kelakar
tak sabar nak tgok Zookeeper

Jom Sign Up Online Survey Ini Dan Tebus Hadiah Anda

Adie Achim said...

nice blog! nice n3 too! follow! visit me back ok. TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious