Instagram

Tuesday, August 2, 2011

Da Cukup Best Ke??

Hai korang... Masing2 ngah watpe la tu kan... Meh nak intai ckit!! hahaha.. Macam la boleh kan... Memang tak la.. Ko ingat ko ade kuasa super power ke.. ;p

Btw aku saja je nak share ckit.. Da tak tau nak watpe kan, Nak on9 internet slow sangat.. Nak tunggu loading perggghhh kalau memerut pun sempat la...! Sakit hati je nak on9 kalau line macam tuuuttt... hehe

aku da la ngah borink nie.......... Kesian aku kan?? huhu.. So nak kurangkan rasa BOSAN tu tengok la tv... Da cukup BEST la tu nak ilangkan bosan punya pasal eh...



Now aku ngah watching K-POP kat channel hitz.. Ade 1 artis lelaki ni lak nyanyi.. nama dia Park Jung Min.. oops! jangan ingat aku nak cakap dia hensem ke ape.. Ni bukan bout look ke ape.. Aku nak cakap lagu dia sedap sangat.. Tajuk dia THE TEARS DOWN.. Tenang je dengar.. Then 2NEI ngan lagu diorang LOVE SONG.. Best!! sweet... Last artis Baek Ji Joung title THE WOMAN..

Btw korang perasan tak jenis muzik korea..?? Da Cukup Best ke? haha.. Bagi aku ok la..kalau slow,slow betol.. kalau rancak tak ingat ngan dance yg power.. Lom masuk yang group perempuan lak kalau nyanyi muzik + gaya + suara sume mesty bajet nak comel jew.. Tapi takpe la, kene la ngan diorang semua cute2 kan kan kan.. hehehe




Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

6 sedang makan angin:

Taufan Bin Ribut said...

tak best!!!!!!!!!!!!..hahahahaha..


Entri Terkini :10 alasan munasabah kalau korang tak nak puasa

Entri terdahulu :Belajar shuffler dengan mudah



Watch my video songs ^_^

pinky_liscious said...

amboi tanda seru bukan main lagi eh.... haha

Syazwan Che Deraman said...

nak try dengar la..entah best atau tak..saya tak minat korea..

have a good day.
selamat berpuasa ;)

pinky_liscious said...

hehe.. yeah i paham.. better dgr la dulu.. selera tak sama masing... have a gud day to u too...

happy ramdhan.. :)

♥Sya♥ said...

leh lah cari pas nie...minat gak lagu2 asian nie mase school dulu...

Selamat Bepuasa..(^_^)
Nice Blog.

pinky_liscious said...

@sya = hehe.. leh2.. cari kalau dapat yg best2 bgtau k.. kite minat kot! u too slmt bepose.. btw thnx.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious