Instagram

Wednesday, August 10, 2011

Travelling ke KOREA tu..!!!

Hehe... Finally Anif Abdullah telah membahagi2 kan group travelling masing2... But belom semua ok!! Untuk permulaan ni hanya dua group je and i'm the lucky 1 coz terpilih kat group 1st ni...

Feeling agak exited gak la sebab tak pernah join benda2 alah nie... So just go with the flow la kan kata ong putih... hahaha.. Btw group 1 ni diberi tempat travelling ke JEPUN dan KOREA... And aku sekali lagi lucky sebab tercalon dalam group KOREA!!! Macam tau2 je kan negara yang aku nak gi sesangat... heheh... So tengok la nanty perkembangan GROUP KOREA ni macam mana.. gempak ke tak... HAVOC ke tak.. But no matter wut i will fully support my groups!! go KOREA... ;)

P/S : ingatkan leh sangkut ngan awak Emilly Amisa ... Takpe... kita nantikan sesama awak group ape ok.. Jangan lupa SUPPORT saya tau.... hehehe ;)

Poonnn!! Pooonn!! TEPI2 group kami nak lalu... hehehe

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

7 sedang makan angin:

ツlala genie IIღ said...

lala dpat misscll awk at belog lala td...jum travel skli hee XD

pinky_liscious said...

hehe..yaya... jom2... kalau salah tlg tunjukkan awww... :) mana yg lain nie.... tetinggal ke??hik2

Mr.Thinker@Ali said...

boleh buat blog page korea nanti. haha.

nuruhuda_329 said...

comel budak korea nih huhuhuhu nice belog dear:)

pinky_liscious said...

@Mr.Thinker@ali = dipertimbangkan..hahahahahaha


@nuruhuda_329 = hehehe... malu saya... :).. thnx dear....

Apple Zara said...

Perghh, untung lahh. <--- cemburu ni. haha

pinky_liscious said...

apple zara heheh... dalam mimpi je ....hohoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious