Instagram

Friday, August 12, 2011

Masih adakah perasaan itu..?

Hm.. Actually aku tak tau la nak cakap cmne... Kalau korunk alami apa yang aku alami skunk ni apa jalan yang akan korunk pilih? Ke korunk akan stuck kat tengah2 and korunk rasa da takde jalan nak kuar from dat situation?? Korunk rasa korunk tak tau nak watpe... hm..

Hm.. Wat masa ni apa yang aku tau perasaan aku tu da takde lagi.. Tak tau la sampai bila kan... But susah untuk aku bukak semula hati aku.. Sumtimes macam fobia pun ada.. Entah la.. Cuma 1 yang aku harap ALLAH akan permudahkan segala2nya..

For yang nak try ayat aku ke,amik hati aku ke,gatal ke,gedik2 ke... Semua yang ke la!!! Sorry coz seriusly aku memang tak boleh..

Ha!! Lagi2 pada yang miang keladi... SUMPAH aku tak suke! So pleeeaaase la stop ganggu.. ANNOYING baiiiii! Takyah nak tunjuk kegatalan ko la... ANTI gila orang takde adab macam tu... 

So GURLZ semua beware la dari laki macam tu... simpang malaikat ... SCARY kot!!

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

2 sedang makan angin:

Amirul Amin said...

cool down bro..
belasah jer keladi miang tersebut.hehe

pinky_liscious said...

hehe... macam mana nak belasah... ??? takde depan mata...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious