Instagram

Tuesday, August 23, 2011

U ade ke??? I ade...

Korunk... korunk nak tau 1 cite tak?? hehehe... Tapi kene promise takmo jelez tau!! ;p

Korunk ingat tak pasal entri pink sebelom ni?? Tak tau?? Tengok..... Confirm tak baca la tu... hehehe.. Tapi takpe.. Pink tak kesah pun... Sebab sebab dan sebab???

Pink da dapat pun ape yang pink nak!!! Mesti pelik kan.... 


Nampak tak kat SHOUTBOX tu?? Kan da warna pink button dia!! Lama da kot nak button nie... Berminggu gak la rasanya dok try2 tak gak dapat... Finally!!!! malam ni pink dapat gak... Nie semua Apple Zara la yang tolong pink...


Thanks to her, kalau tak sampai sekarang masih hijau la gamaknya... hahaha

Mood = Happy sesangat sambil pandang belog kesayangan... ;D

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

8 sedang makan angin:

Apple Zara said...

Ehhh, siapa tu ? Muahaha. Malu sesaat, bongkak sejam. ehh ? haha, thanks girl for this entry :D

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said...

akhirnye dia dapat ape dia nak,,heheh

SyuE said...

nice! minat jugk nk buat shoutbox camtu. tp, dok reti + malas. kiki. so, good for u!! blog yg cantik, bole attract pengunjung yg dtg. ;)

pinky_liscious said...

@Apple Zarahahaha...tu la kita pun tak tau sape... heehe.. thnx taw awak! eh, awak ke.....hehehe ;p

pinky_liscious said...

@! ❤ PINKaholicx ❤ !hehehe.. alhamdulillah tu la..lama sangat da mencuba... tapi hari ni baru berhasil.. :)

pinky_liscious said...

@SyuEala... jangan la cakap macam tu..bese2 jela.. hehe..thnx sangat... sama la mula2 da putus harapan nak wat ,tapi lma2 ntah cmne timbul keberanian nak post entry mana la tau ade yg boleh tolong... hhehe

Nizam Ijam said...

wah..tahniah2 :)

pinky_liscious said...

@Nizam Ijamhehe..thnx... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious