Instagram

Monday, August 22, 2011

Advantage... Exchange.... Popularkan.. ;)

Hari ni nak habaq kat korunk sikit la pasal my belog ni... Actually agak lama da benda ni dalam belog pink.. Tapi asek telupa je nak shout kan kat u olz semua la expecially yang follow pink... Bukan apa,yang follow pink da dapat advantage nak gunakan benda ni sebab sah2 apa pink update akan keluar kat dashboard korunk gak...

Yang tak follow tu yela maybe tak tau kan... Ok!!

Nak tau pink sebenaqnya nak cakap pasal apa kene la sambung kat read more.... hehe...


P/s = Jangan marah naaaa.... Pi sambung...
Ok! Sory2 menyusahkan korunk yang ngah dok reading entri pink ni... Jap! read ke??? hehe... Kalau read trima kasih sangat2 la sebab sudi luangkan masa baca entri tak seberapa ni... Sebelom pink teruskan omel2an pink nie korunk tengok dulu pic nie ok???



Dapat teka tak apa yang pink try sampaikan?? Actually nak cakap yang kat belog pink ada column advertise kan korunk punya banner... So if la kan sesapa yang nak exchange banner korunk sila2 la jemput datang kat belog pink nie... Tak susah pun,then korunk just bubuh je banner korunk... Mana la tau boley membantu orang2 lain kelik kat link korunk rite??? InsyaALLAH..

So jangan la segan2 nak post kan banner korunk kat situ k?? Sebab pink pun tak segan2 nak post banner pink kat link orang lain (yang ade papan iklan gak la) hehe... Kalau takde macam mana plak nak letak kan?? :p

Ok la.. Tu je pink nak cakap... Coz takot ade yang masih tak perasan keWUJUDan papan iklan kat atas tu... ;)

P/s : Eh, CIK DIL pun pernah letak banner dia la kat pink punya belog yang tak seberapa nie... Terharu! hee

                                                                                                           
Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

3 sedang makan angin:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

tumpang letak..:P

isma said...

tak ada banner... blog usang je... but nice promote blog org..:)

cik Dil said...

alaa, nk ltk, dh penuh lak..hehhee
tharu??alaa, segan lak ase..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious