Instagram

Monday, August 22, 2011

Contest BLOG Paling Colourful



Ok..!! Mukaddimah nya korunk nampak kan gambar atas nie??? Mesti la nampak..Takkan tak nampak pulak kan... Wathal sudaaa...hehehe

Actually ni nak cite sikit pasal 1 contest nie... Sebelom tu nak habaq la kan sebelum2 ni pink asek sbok join segmen2 kan... so now terasa macam nak join la plak contest nie... Mana la tau kan LUCK... hahaha

'Tuah ayam nampak di kaki, Tuah manusia nampak di belog '

Boley tak ???hahah.. Yang adoooo....

Btw ni contest untuk belog yang paling colourful actually... Yes!! pink tau belog pink memang tak colourful but saja2 nak join tak salah kan...mencuba nasib... Who know???

So if sesape tak paham ngan ape yang pink sampaikan nie,sila2 la kelik kat gambar tu... Kat situ dia bagi penerangan baiiiiik punya ok!!!

'Wish my luck'

Tag : Belog PINKILICIOUS (nama lebey kurang jew)


                                                                                                         
Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

3 sedang makan angin:

DoRaEmoN LuRvE said...

Good luck ~! :)

c nana said...

terjah sni dari segmen yg sama! gud luck :D

Anonymous said...

Hi, great design, nice ideas and posts. I like them! kamagra jelly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious