Instagram

Tuesday, August 2, 2011

New Group??

Hehe.. actually just nak share sumthing la pasal ape yang aku dok cakap NEW GROUP tu.. Aku baru je balik umah after kuar ngan my mom tadi pergi beli barang plus usyar2 tempat yang nak pakai vacancy.. But takde pun.. So just kuar beli barang then balik umah terus.. Almaklum la bulan pose nie gile ape nak jalan2 tengah2 panas.. OMG!! Tak sanggup.. Letih tok sah kabo la.. Penat sampai ke tulang temulang la... heheh

Ok street to the point! Then sesampai je kat umah aku pun ape lagi laptop 1st.. Hehe.. So on la,then aku ternampak la group2 yg aku maksud kan tu.. Page khas untuk para BLOGGER yang gile BLOG! Macam aku.. ;p So aku pun interested la nak join.. Then aku pun klik la then now aku part of them la..

Perasaan tu macam2 la.. Bese la still baru lagi kan dalam dunia seni nie.. cehwah! jangan nak dok SENI sangat la wawa oiii... So banyak yang still tak paham and need tunjuk ajar from others.. So i hope dengan join korang aku dapat la improve blog aku and semua yang berkaitan ngan blog la.. Banyak ilmu nak kene pelajari lg... tambah2 da la aku ni sangat celik (lawan pada celik) plak kan pasal IT ni,adoiiii Btw sebelom nak abeskan kata2 ni nak cakap ' MAJU LA BLOG UNTUK NEGARA ' hahah.. Merepek je tue.. ok la.. cheers ~

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

6 sedang makan angin:

Apple Zara said...

Maju lah blogger untuk negara. haha :)

pinky_liscious said...

hahaha... caiyok2!! tak tdo lg ke???

Apple Zara said...

Tunggu sahur jap. haha :D

pinky_liscious said...

aiyaaakkk!! manyak lama lagi wooooo.... hehehe.. kental la... hihi

Apple Zara said...

Kental tak kental, nanti karang lepas sahur, terus tidur, tengah hari baru bangun. haha. conform kene tembak berpuluh das tembakan ngan mak.. haha :D

pinky_liscious said...

hahahaha... tu sudah kebiasaan eh kalau kene bebelan nie..almaklum la kite senasib!! hohoho.... tp tak keah lantak pi sebab TIDO tu NIKMAT!!!!! kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious