Instagram

Tuesday, August 23, 2011

Help !! Tolong !! Ajarkan !!

Salam to ols blogger yang comel2,cute2,cantik2 dan hensem2... hehe

Paling penting yang hatinya bersih... ;)

Actually pink nak mintak tolong sebenaqnya... Hmm,tapi macam segan.. haha.. 'Kalau segan dok Bagan la naaa'.. Sampai la ni tak reti nak tukar button shoutbox tu...Da try godek sana,godek sini,tp.........SEDIH! Korunk perasan kan shoutbox pink punya button yang colour HIJAU tu.... Ape?? Tak tau yang mana.... Ala, Jap eh....


Haaaa... Yang tu la.. Yang pink bulatkan tu... Bukan ape, kan pink punya colour hijau, so macam tak kena ngan tema pink yang fanatik "PINK" nie.. hohoho.. So nak mintak tolong la sesangat kalau ade sesape yang tau macam mana nak tukar kan warna dia.. Just nak tau cara nak tukar warna hijau tu...

Please sumbody help me...... :(

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

5 sedang makan angin:

myr amyra said...

nak tukaq kaler x reti..
tp kalau nk tukaq gmabaq reti laa...

pinky_liscious said...

@myr amyrakalau yg gamba tu kene ada adobe photoshop kan??

merahitujambu said...

apa salahnya hijau..semua dh pink..=p

salam syawal..nk doodle free di hari raya..jom laaa

pinky_liscious said...

@merahitujambuhehehe..tapi tetiba kaler ijau tak kelakar ke??

Apple Zara said...

Warna pink > https://lh5.googleusercontent.com/-B_F65XTLq9Y/TiGvl4IsswI/AAAAAAAAA60/leOLFtITwtk/s800/pink-right.png

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious