Instagram

Thursday, August 18, 2011

Orang Lain Dah.. Pinky?

Salam sayang2 sekalian... :)

Cepat!! Jawab salam tu... Kalau tak..........hehehe

Btw nak meluahkan sedikit rasa terbuku di hati ni la kan... Sebelom tu korunk semua da SHOPPING UNTUK RAYA?? Ape? Daa... Best la... Untung laaaa da settle shopping.. Akaaakk gak belom!! Huuuaaaa bila mau shop2 raya ni... Plssss sumbody take me to shopping mall!!! NOW!! hahaha.. Selamba je kan.... :p

Eh!! Sambung Read More la Ok?? :)
Haaaaruuuusss la selamba... Gamble sudeyhh... Buat je muka tembok jap!! Ape de hal...gagaga

OOhhh tidak tidak dan tidak!! mummy!! when u wanna take me to shop2 meyh??? Tangan adik da gatal tak sabar.. Yela orang lain bukan main happy gile post sana sini pasal shopping raya diorang.. Best je tengok!! hoho..Siap post lagi fesyen baju diorang... 

Tapi takpe la.. Nak akhir2 nanti mesti lagi sale kan..??!!! hahaha... 

Lagi bagus rasanya leh paw lebih sikit... Boleh ke?? Yang adoooo... :) Pape pun nak ucap selamat happy2 la untuk korunk yang da shop2 raya ni... Pinky tumpang happy tengok korunk happy... Nanty bila pinky da settle shop2 lak korunk la plak happy kan untuk pinky... ok tak ok tak?? ;p


Ok la guyz.. Nak makan jap!!! haha

Hep!!! BIG NO ok!! Nak rehat2 sebentar sebab petang jap lg nak tolong mummy masak...  nyuumm2!! 

xoxo ;)

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

2 sedang makan angin:

Nur Farah Hani said...

fara fara!! fara tak beli apa apa pun.. uhuhu.. kain apsang je da beli.. jahitnya tak pun.. ekekeek.. :D

pinky_liscious said...

@Nur Farah Hanihehehe..fara pun belom meyh??? hehe..senasib la ni eh?? ok2..jom shoping together...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious