Instagram

Sunday, October 2, 2011

Segalanya di Port Dickson?

Hari ni pink bersama ngan kakak and kawan2 dia makan angin di Port Dickson... Actually kakak ajak teman last minit.. Biasa la ayah pink tak bagi kua then aku pun menjadi mangsa dia la sehingga dapat kua..hehe..

Mula2 tu memang tak berapa nak berMOOD sangat sebab baru bangun tido.. Hello! Taik mata bertempek2 lagi da suruh aku mandi.. Malas la kan.. Pink nak hirup2 udara dulu,tengok2 tv dulu.. Ni tak pasal2 je kene paksa mandi.. Adei!! So ngan berMALASan pink pun mandi and bersiap la ngan tak berapa nak cantiknya..

P/s : Cantik ke?? ( Perasan jap )

Then kumpul kat kajang gi sesama.. KONVOI la katakan.. hahaha.. Aku sorang je macam blur kat situ yela segan baiii tetiba menempek kat situ!! Ni semua my sis punya pasal la... So kitorang jejalan2 la kat PD.. Kitorang lepak2 kat tepi laut...

Then pink pun boink la kan kalau asek nak join diorang,nasib baik pink bawak lappy ngan mr.band ni kalau tak lg lebam la..Tapi kejap2 je on9 coz takot bateri abes da sudahhh...Seronok je tengok diorang ni walaupun ade yang pink tak kenal..hahaha

Bila da sampai PD opkos la teringat macam2 memori.. Best gile!! Expecially ngan budak2 perangkaan..Miss that moment... Semua berkumpul macam adik beradik.. Masing2 nampak muka baru bangun tido la.. Macam2 ragam.. Seyesly macam 1 family daa...





Ni jangan sesape sentuh...huhu.. Gurau je..

Actually banyak agy picture ngan budak2 ni..Tapi kalau nak masuk semua memang ape pon tak boleh la kan...hahaha... Sikit suda... Kang ingat album pulak... Padahal belog jew...kuikui

Seyesly bila teringat kenangan ngan diorg macam2 perasaan ada... Rindu nak berkumpul macam 1 family... Makan sesama,mandi kolam sesama,jalan2 sesama... Pink RINDUUUUUU!!! Kan best korunk semua ade ngan pink... huhuhu

P/s : Port Dickson tempat besejarah bg aku bila Muhd Syazwan bagitau yang dia sukakan aku.. So sweet.. Even berkias2 mulanya..hahaha.. Malu2 kot.. Thats wut i really like bout him.. Malu2 dia tu yang mahal..Tu yang tak leh lupa tu...

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

4 sedang makan angin:

Rosalia said...

nk join ley? dh lme x bercuti ni.hihi

Nur Farah Hani said...

first awak so sweeeet la cik pinky.. comel sangat ngan tudung tu.. heee..

second fara tak pernah pi pd pun.. jelous

last wah romantic nyer luah kat tepi pantai.. nak jugak.. hehehe.. :D

pinky_liscious said...

@Nur Farah Haniheehe,,yeke tak gi lg...tape2..meh g ngan saya..hehehe...btw jgn piji lebey nnty kembang montot kite..hahaha

pinky_liscious said...

@Rosaliank join??la tape2..leh je...jom2..hehehe ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious