Instagram

Monday, October 3, 2011

Cekodok kemek ke ni?

Hai readers.. Haaa! hari ni pink nak kongsi sikit la ape yang pink buat dari pagi tadi... Hari ni pink bangun kul 6.30am.. Then mandi2 and kemas2 katil sikit2... Pastu macam biase tengok tv... Tapi tu bukan la ape yang pink nak kongsikan ngan u olz semua...hihi...

Yang pink nak share adelah 'BREKPES untuk ayah'

Hari ni pink masakkan brekpes cekodok untuk ayah pink... Tau tak cekodok tu ape??? Bukan kereta kodok tau!! Cekodok tu jemput2 la... Pernah dengar kan jemput2???Okeh! Ceritanya camni.. Pink kan ngah sedap tengok tv,tetiba ayah pink kata dia lapa so pink pun ngan tak berapa nak rajin sangat gi la dapur dok pikir nak masak ape... Sambil tu selak2 and intai2 barang2 yang ade kat peti ais...!!

Last2 idea paling senang pink dapat............. TOINK! Cekodok jela...hahaha.. Nak tengok tak rupa dan hasilnya???hehe

Semasa adunan... Uli jangan tak uli...
Goreng jangan tak goreng!! hehe

Hehe..Hasilnya pink agak segan nak tunjuk..Sebab........... Buruk rupanya almaklum la tak bape nak rajin... So tak bulat2 cekodoknya...huhu.. Tak caye tengok ni.....

Rupa buruk tak semesti rasanya hodoh...kan kan kan ;)

Haaa... Tu diaaa...heheh!! kemek2 kan cekodok pink... Tapi jangan dilihat pada luaran sahaja... Walaupun hasilnya hodoh,tapi rasanya yang paling penting!! Betol tak??? Sedap kot... heheh (perasan jap).. Tapi serius tu la cekodok yg pink buat pagi td...Habis licin ayah pink makan sebab ape?? Sebab SEDAAAAP laaa.... ;p

P/s : Nak masak ape lak lunch ni...?? Simple2 jela..

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

14 sedang makan angin:

Nizam Ferrari said...

huhh ..Best nye makan kueh kodokk ...
Ni Pink buat sendri ke Pink ?

http://unitesahaje.blogspot.com/2011/10/tablet-terbaru-kindle-fire-terbitan.html

pinky_liscious said...

@Nizam Ferrarihehehe..yela nizam,akk pink la buat...sebab tu rupanya kemek2... :p

Rosalia said...

untung pndi masak:) hahah sy pandai juga. *nak promote sikit.hahah

diana said...

akak pun suka buat jemput2 ni..
kalau bubuh daun kucai dan taugeh,
lepas tu bubuh ubi kentang,bubuh lobak,
wah...terangkat2 dah..
makan dengan sos thai..
erm...meh sepinggan!
boleh kawen dah ni.>;p

diana said...

akak pun suka buat jemput2 ni..
kalau bubuh daun kucai dan taugeh,
lepas tu bubuh ubi kentang,bubuh lobak,
wah...terangkat2 dah..
makan dengan sos thai..
erm...meh sepinggan!
boleh kawen dah ni.>;p

yo87 said...

Hahaha :D ke laut cekodok tu. Nasihangit dah linkkan blog ni. Kalau tak percaya, boleh check dekat sini.

http://nasihangit.blogspot.com/

Nanti share lagi yer info yg menarik. Hehehe :D

Pendamba Mawar said...

sedapnya ..nak sikit..hehe

jom komen entri sy..


maaf untuk teguran.boleh ubah setting komen tak?

setting>comment>comment form placement>pop up>save

setting>comment>show word verification >no>save

pinky_liscious said...

@Rosaliahhehehe..betol2...mesti la kene pandai ye dak...sama2 pandai ok..;)

pinky_liscious said...

@dianahehehe..tu bukan sedap lg kak..tu da terangkat2 da.. kecur air liur dengar.. mesti lg sedap kan sebab ade bubuh ubi kentang...sluurp!!!

pinky_liscious said...

@yo87insyaallah... :)

pinky_liscious said...

@yo87insyaallah... :)

Cik Kasih said...

nk ckit!

pinky_liscious said...

@Cik Kasihhehehe..nak gak ke cekodok kemek ni....malu lak saya... ;p

Asyikin said...

keh keh keh. last time pun buat cekodok rope gini . hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious