Instagram

Wednesday, October 12, 2011

Penantian bukan sia-sia

Bismillahirrahmanirrahim.

Hari ni pink nak share 1 berita yang sangat2 menggembirakan hati pink. Mana taknya, Pink da hampir putus asa kot menanti dan terus menanti bagaikan menanti daun yang takkan gugur. hehe,cehwah! Bermadah pujangga kawe petang2 yang indah ni. ;p

Da stop merepek! Actually ape yang pink nak share adelah............. Pink da dapat keje uols! Keje yang pink tunggu hampir 3minggu gak la rasanya. Da nak berkepam pun ada. Kan pink ade tulis entry pasal klik sini sebelum ni. 

Now penantian pink tak sia2. Mula2 memang pink da tawar hati and putus asa. Tapi bila pikir2 balik mungkin belom tiba rezeki pink. So takpe la,sabar jela walaupun frust menonggeng gak la sebenonya. hehe. Malu kite taw! Alhamdulillah sesangat. 


P/s : Jangan sesekali mudah putus asa bila mana sesuatu yg kita inginkan tak tercapai. Mungkin dilain masa pe yg kita ingini akan kita miliki. InsyaAllah dengan izinnya.

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

7 sedang makan angin:

DOMU-KON said...

alhamdulilah..congrats..keje leklok..

aReLaN said...

wow,dh dpt keje.keje apa?ktne?papepon omedetou (congrats)!!!

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said...

congratz sis!!

Pendamba Mawar said...

alhamdulillah..akhirnya

naga said...

Alhamdulillah..satu lagi khabar gembira buat semua rakan blogger..keje elok2, kuatkan hati n jangan lupe org tue...he.he..heee.

Rosalia said...

tahniah :) dpt gaji leh la blnje.hihi

Anonymous said...

That was a frankly incredible blog post...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious