Instagram

Tuesday, October 4, 2011

Say Gudbye To FB??

Haaaa! Jangan salah paham pulak ye ngan title tu..... Tu sekadar gimik suka suki di tengahari...hehe.. Actually nak kata suka suki pun tak la... Kan nowadays FB ramai org dok complain sana sini.. FB boring la, tak best la, semak la... Macam2 pink dengar...

Tapi memang betol pun pink sendiri da naik semak ngan fb.. Tak abes2 nak tukar setting.. Menyampah!! Makin semak pink tengok... Nak fb yg dulu!!! boley tak???kikiki...

'Tunggu aku jadi director FB la gamaknya'

Btw pink dok nak soksek2 ngan korang ni...Pink da ade twitter! muahaha... Ye pink tau pink da sangat ketinggalan zaman.. Orang semua da upgrade pink baru nak main cak2.. Pink masih bertatih ngan twitter ni... Masih tak bape nak reti sangat handle twitter ni...Aduh pink!! Entah ape yg ko tau kan..gagaga


'Yang aku tau TWEET2!!'

Almaklum jela... Bak kata pepatah............

'Saya budak baru belaja,
 amik galah tolong la jolok2kan,
 jika ade salah dan silap,
 tolong la tunjuk2kan...'

Hahah... Lain macam je bunyi pepatah tu... Lantak pink la,pepatah pink!! ;p toink2...

P/s : Nak masuk tadika balik je rasa..ngeee

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

6 sedang makan angin:

Azhafizah[フィザ] said...

yes,nak masuk tadika gak..jom register utk thun depan :p

Rosalia said...

sy ada jgk :) jom follow dan bertwit twit

Nur Farah Hani said...

fara takder twitter .. lagi ketinggalan sampai skang.. tak tahu nak gune .. huhuhu.. :D

pinky_liscious said...

@Azhafizah[フィザ]hehehe...tp macam malu jew...;p

pinky_liscious said...

@Rosaliatq syg.... ;) jom2...!

pinky_liscious said...

@Nur Farah Haniala..yeke...huhu..takleh twit2..hehhe...takpe la yunk tu bukan ketinggalan zaman..tu just tak layan...hehehe..kan kan kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious