Instagram

Monday, October 17, 2011

What the hell !!

Astargfiruallah..

Mengucap panjang jap! Ape punya takde akal ke budak kene langgar and gilis orang ramai leh buat bodoh je. Macam takde mata. Takde mata ke? Ke buta? Ke takde otak? Eeee.. Serius geram tengok. Sedih! Kesian budak kecik yg tak tau pape lg kene macam tu.. Digilis 2 3 kali. Wut the hell? 

Mungkin diorang takde ni kot!

Actually pink marah2 ni sebab pink baru lepas tengok berita kat tv3 pasal budak dari China dilanggar dan digilis but nobody help. Baik takyah jadi manusia la. Tak sangka manusia macam tu pun ade. Ape tak nampak ke kat jalan tu budak ngah nazak terbaring berdarah2! Cuba kene kat batang hidung sendiri ape best tak? 

Tak paham betol la ngan diorang kat China ni!!

P/s : Menitik ayor mata tengok berita td. sedih kot!
Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

7 sedang makan angin:

Pendamba Mawar said...

malaysia pun mungkin ada situasi ini.:)

aReLaN said...

kuar kt tv3 ke???tgk td mmber share kt fb je tp mmg rse nk maki hamun la.pe jnis manusia la.yg langgar buat dunno,yg lalu pn wat dunno.adoihai.bdk tu mati ke??

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

tu la pasal, diorang ni xde pasaan gaknye.nak kata buta tak jugak.kejam kan?

Rosalia said...

sabar2.ish2.

pinky_liscious said...

@aReLaNyup!! tv3... sumpah takde otak org macam tu..kalau kene kat diri sendiri memang patut tepuk tangan je!!!geram!!

pinky_liscious said...

@♥CiK DuYuNG [Ca]♥yup!! terlalu2 kejam!!! takde hati perot langsung!!!

pinky_liscious said...

@Rosaliatakleh sabar da...terasa kot tengok..sedih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious