Instagram

Wednesday, October 19, 2011

Kene ngorat ke?

Selamat senja readers sekalian..

As usual la kan pink baru je balik keje. Sesampai je takde benda lain pink buat, terus amik lappy and online!! hehe. Actually hari ni pink nak kongsi la aktiviti pink kan. Sepanjang seminggu bekerja ni,ni la pestime pink banyak bergerak! Kesana kemari. Banyak kerja nak kene wat. But Alhamdulillah everythng ok je. Tak dela sesukar mana. Nasib la ade yg sudi membantu pink! :)

Sebelum tu pink nak habak la sape klik pink kat opis tu. Ok actually pink rapat ngan semua group pink. Mereka adelah ikin, kak sue, kak iba, kak husna, kak jue, kak na, Abe Roy ( nama glamour la konon ) ngan sorg guy ni,lupa nama dia.. haha.Almaklum la baru seminggu nama pun asik lupa je lg. Diorg ni sume best gile! Kepala masok air je. Yana actually group kitorg gak,but dia da tukar kat bilik kebal. 

Ok! Back to topic, hari ni memang hari yg sangat lawak gak la kat opis. Mana taknya, Ade guy ni mintak nom fon pink kat ikin and kak husna. Haha, lawak je. Sape guy tu biar la menjadi rahsia kami2 segroup! hehe, Yang si ikin ni pun tanye la pink macam mana leh bagi ke. Then pink cakap erm tak yah kot, be gentle la.. haha.. Tapi jangan dia jd gentle betol2 sudah la. Bukan ape,wat masa ni pink memang takde perasaan nak rapat sangat ngan mana2 guys. Cukup la sekadar kawan di opis. Not more than that. Serius hati masih tak leh terima. Even nk berkawan pn rasa tawar je hati.

Sekadar hiasan je image ni :) Tapi situasi lebey kurang je...

Yang lawak tu ape tau, pink tengok that guy ni tak abes2 bg hint. Actually since semalam la. Konon2 amik berat psl pink la. And yg tak leh bla tu kan pasal kasut pink pun leh jd pengubat rindu dia,haha.. Actually pink banyak bergerak hari ni, so kat opis pink memang tak suke pakai kasut, pink letak bawah meja plus ala opis pink ade carpet kot! Lagi selesa.Pasal kasut tu la terjadinya gosip kelakar ni. Adeh! Enggak mau sih. Cukup la ngan Muhd Syazwan je.Pink syg gile kat dia lg. Taknak da kene kenen ngan dak 1 opis. Tapi pape pun pink sayang group pink! ;)

P/s : Sok gi keje mesti jumpa dia lg.. Adui.. Habis la dak2 group pink kacau2 pink lg.. Tapi takpe,pink kan sporting! :)

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

14 sedang makan angin:

Rosalia said...

wewit. nak kenal boley? hihih:D

IMANSHAH said...

jangan curang noh

aReLaN said...

hahahaha...boy tu dh lme kot tgg ade gurl msk keje,trus nk msk line.tp mmg tak gentleman la nk no sruh org mnta.pe kes.mntak sndri la bru jantan.gosip ofis itu bese.bg hint blik kt dia yg pink dh berpunya.trus pts harapan dia. :p

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

peewittt~ ca da xde org ngorat sbb ca garang..kih3.. :P

pinky_liscious said...

@♥CiK DuYuNG [Ca]♥heheh..grang2 la bgs ca...baru org takot..hehe

pinky_liscious said...

@aReLaNhehehe..klakar lak baca komen arelan ni...

pinky_liscious said...

@IMANSHAHeh..tak pernah curang la.heheeh

pinky_liscious said...

@Rosaliahehehe..mesty la boley...awww ;p

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

tu la.tapi ca suka berkawan ngn lelaki sbb xperlu sgt jaga hati diorang.laki ni kan sempoi jek..hehe..

*td kamu tanye ca kan blog kamu ok ke x kan..blog kamu ok ! hehe... ^__^

aReLaN said...

@pinky_liscioushahahaha...btul pe.jgn bg harapan palsu kt dia.sian dia tu nnt

Pendamba Mawar said...

PM nak ngorat ley.hahaa

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ca tag kamu dlm contest nie. :

http://cikduyung.blogspot.com/2011/10/contest-best-photo-of-me-by-mayalisa.html

Anonymous said...

Your truly correct with this piece!!

HAFIZAL said...

apa salahnya...dak satu opis kan senang, nak g manak senang nak tgk2 pun senang heheheheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious