Instagram

Sunday, October 2, 2011

Akibat takde keje..

Malam yang sangat tenang ni... Syahdu je kan! hahaha.. Wuteva la, takyah dok nak syahdu sangat la pink oii... Actually pink takde keje da nak wat sebenaqnya.. Ni sebab da terlalu bosan punya pasai sampai hupdate status pun da macam jenis cap AYAM je... kuang3x

Korung perasan tak kelainan belog ni??? Tak perasan ke?? Ala ni yang nak tacink..hahaha... Kan background da tukar agy... Bukan ape eh,ni semua disebabkan da terlalu takde keje.. Background pon leh jd.. Try tu,try ni..Usyar yg tu,usyar yg ni.. Last2 mata macam terpanah ngan ni la...(Yg korunk ngah tengok ni la).. Cantik tak?? Takpe bia pink je jawab.. Cantik cantik cantik..

Yang adooo jela ko ni PINK oiiii...APTB !!


Ok la.. Nak sambung merapu meraban jap... nyte ols... 

P/s : Habiskan masa menelek background..hahaha..BOSAN seyyhh!

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

7 sedang makan angin:

BOM321 said...

JOM LAYARI!
HIBURAN, INFORMASI & BERITA disini > Blog BOM321
dan juga
Gosip, Kisah & Gambar Artis disini > Blog GOSIP321

akmal said...

kalau bosan melanda, blog la peneman setia..sonok gak main try2 tkar bckground kan..hehe. nice2, pink polka dot..

pinky_liscious said...

@akmalhehe..btol2..belog ni da macam jantung hati plak..kalo takde dia lg bosan kan...hehe..btw thnx akmal...

Perfumes Farm said...

hi..lets join Perfumes Farm Contest and grab a chance to win fragrance mist from Victoria's Secret.

go to this link for more details;
http://perfumefarm.blogspot.com/2011/09/perfumes-farm-contest.html

diana said...

lawa..
cuma lambat keluar.
akak ingtkan background putih tadi.
rupanya pink.
tak tau la kalau akak je yang rasa lambat.tapi siyes comel blog..cantik..

diana said...

tak berat la..sidebar,post semua keluar cepat.background polka dot je yang lambat.ok la dah ni.cantik..:)

pinky_liscious said...

@dianaheheh..thnx kak..kita ingatkan belog kesayangan kita ni berat... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious