Instagram

Sunday, October 23, 2011

Fruit Tart

Waahhh, bestnya harini. Nak tau nape???? Sebab sebab dan sebab pink dapat fruit tart free2 je. Takyah beli kat kedai. Siap delivery lg. Terharu gile! Korang jangan jelez2 ngan pink tau. hehe

Ni la tart yg sedap tu!! Best!!

Cite dia camni, pagi td akak yg bg tart ni kat pink kol pink, cakap nak antar sumthng. Pink punya la excited kan! Yela ape benda la yg suspen sgt tu. Nak kata bufday pink lambat lg. Pink pun layan blur sambil menunggu kedatangan akak tersayang tu. :)

Then kring3x, akak telepon daaa. Dia da sampai,so ngan pantasnya berlari ke pintu then taraaaaaaaa... FRUIT TART la.... Memang senyum sampai ke telinga la kan!

Btw kak Siti Aishah Jamil, thnx bangat ya fruit tart yg sedap tu. Kite makan sorg je. Tak bagi lgsg kat orang lain. haha.. Tamak kan! Sape suh sedap sangat! ;p Abes licin kite lantak td. Ni rasa terliur2 je lg.haha

Yg bertudung tu la orgnya. Manis kan?macam fruit tart yg sedap ni..

P/s : Bestnya kalau tiap2 ari dapat suprised macamni..lalala.. Ko ingat ko anak Tan Sri ke pinkkk oiii..hahaha

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

11 sedang makan angin:

pERGhh said...

one word to describe u and ur blog..

BEAUTIFUL!

=)

pinky_liscious said...

@pERGhhoh really??thnx!! :) malu jap..haha

sarah mohamad said...

sedap nyaaaa!

pinky_liscious said...

@sarah mohamadmemang sedap sangat....:)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

cedapnyer..nak jugak pinkkkkkk~ hehe

Nava Krishnan said...

This is so cute and looks tempting.

Pendamba Mawar said...

meh antar kat PM sikit..jom komen design blog pm yang baru

aReLaN said...

amboi,smpi ati melantak sorang2.xde pon nk delivery ke nilai ni ye.hmmm

Zemint Firdaus said...

sedap nampak!

Rosalia said...

Cik wawa bg la kita skit :) hihi

Anonymous said...

Wonderful read!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious