Instagram

Saturday, October 22, 2011

Bila takde hala tuju

Harini memang keje gile la. Mana taknye,last minit punya plan. Tetiba ade membe ajak gi melaka. So kul 1 ktorg gerak gi melaka. Bayangkan gi melaka tanpa ade tujuan. Memang ape pon tak bley la kan.haha. Nak dijadikan cite actually nak gi lepak2 kat bandar melaka plus membe suruh teman dia cari barang Tapi nak lepak siang2 tak best. Yela malam la baru syiok kan! But tak dapat sebab pink kene balik petang. 


Yang membe pink ajak naik bot tengok pemandangan lampu2 bila malam menjelma. Memang tak la kan. Hang ingat ni filem romantik2 ka nak menikmati pemandangan di atas bot. haha


So ngan hibanya kitorg just gi melaka and makan MCD!!! haha.. Hampeh je. Semata2 makan mcd. Kat kajang pun boley! Buat penat badan je. Da la panas. Pening kepala ngan tak makan lagi dat time,so perut masok angin. Tu yg nak taknak serbu je mcd sebab da tak tahan sgt kan. Yang wat pink sakit ati tu ape taw,1 ape pun dia tak beli,entah barang apa yg dia sibuk sgt nak cari pun tak tau la kan sampai nak ke melaka tu. Alasan je kot! haha

Tapi yg kelaka tu ape taw, mamat yang keje 1 opis ngan pink yg pink cakap aritu pun kebetulan gi melaka gak. haha. Sudah! Tak leh watpa la. Jelez suda mamat opis tu. Tak abes2 tanye pink. Hint da cukup baik tp kita wat2 tak paham jela naaaa. Sebok dok tanye bf pink ka.... Biar la jd question mark an.

Padahal mamat tu membe rapat pink. Dia duk perak. Datang sini bercuti ngan family. Alasan nak jumpa pink sebab lama tak jumpa. Setahun lebih gak rasanya tak nampk batang idung dia. Adeh! Senduuuu betol la dak senget tu! ngeee ;p

Papepun,memang terbaeeekkk la deerrr hang bawak aku gi melaka semata2 melantak mcd je..hahaha


P/s : Buat penat badan je..Tapi takpa la org nak belanja.. :p
Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

10 sedang makan angin:

Nur Farah Hani said...

dari gi melaka better pi cameron dapat menikmati pemandangan y indah gitu.. haha... tapi sesekali wat kerje gile cam ni best jugak weyh.. wah suke2.. nak jugak.. hahaha.. :D

pinky_liscious said...

@Nur Farah Hanihehehe..amboi farah pun sama ngan dak senget tu...penat meyh...nak eh?/ 1 day ok??? ;)

aReLaN said...

hahahaha...sedap sgt mcd melaka tu smpi sggup g sne semata2 mkn mcd.mamat satu opis tu cm tau2 je awk g melaka.stalk ke apa.adoiyai

pinky_liscious said...

@aReLaNhahahaha..bukan sedap lagi da arelan uiii..terbaaeeek! gile kentang je...hahaha..stalk tak kot..cz dia pn gi ngan family..hahahahaha

Pesta Jiwa said...

Biasa buat masa muda muda dulu...

aReLaN said...

@pinky_lisciouskentang mcd sedap ke???hahaha...ooo,tu dia sje nk tnjuk u kt family dia :p

pinky_liscious said...

@aReLaNi likeeeeeeee kentang mcd ok!!heheheh...eh tak la..haha..tak baik la u ni....kebetulan je tu,,..

pinky_liscious said...

@Pesta Jiwahehhe..syik kan?? :p

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ca pon baru melantak maggie kelmarin..ada story kt blog..hehe

Pendamba Mawar said...

melaka..wawwwwwwwwww

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious