Instagram

Friday, September 30, 2011

Pada yang GUEST/anon tu eh.. LOL

Ok.. Aku taknak tulis panjang lebar la.. Sebab memang takde benda pun perlu dilebarkan di sini.. Cuma tak paham kenapa 'GUEST' tu perlu sound2 guna nama guest.. Sape sebenarnya guest ni???


Maybe ni la yang dirasakan segelintir bloggers bila rasa dihenyak ngan komen yang sangat MEMBINA tu.... (tangan didada mata ke atas).. Tak kesah la.. Firstly pink nak say sory la pada si 'GUEST' tu mungkin dia terasa ngan entry pink yang ditujukan untuk sum1 yang pink pun tak pernah nak rapat sangat.. Tapi tak tau la ape kene mengena plak ngan 'GUEST' tu yang macam nak emo2 lebey.. Opps.. Yang nak maki2 pink.. Pink rasa pink takde wat salah pun.. Pink takde mention or caplock kan nama sum1 tu.. Cz tu da kira mengaibkan..Pink luahkan ape yang pink rasa bila sum1 tu cakap perempuan bertudung tu KG.com.. Pink tak tujukan untuk sesape melainkan sum1 tu..

Btw yes..Betol 'GUEST' tu cakap cz pink tau pink pun banyak buruknya,banyak salah silapnya.. Tapi as a human pink merangkumi semua la,pink tak bertudung pun still tak pernah kutuk perempuan bertudung tu KG.com..Sebab mak pink pun bertudung.. Kalau kutuk pun ibarat kutuk mak sendiri gak.. 

Tapi yang pink tak paham kenapa 'GUEST' tu nak cakap macam tu...Hmmm..Mungkin nak menDOWNkan kita kot.. Entah la.. Tak tau nak cakap macam mana coz ni pestime kene hentam ngan 'GUEST'.. Ape la rasa mereka2 yang da pernah kene macam pink sekarang ni eh...??

P/s : Salah ke aku menulis benda yang terlintas? even diri jahat or buruk sekalipun rasanya tak salah mengingatkan sesama sendiri kan???hmm..Pink?? So wut nak letak nama pink cz memang aku fanatik pink.. Plus this my blog... Ape masalhnya??

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

15 sedang makan angin:

Shaherah said...

guest uh kalau brani.. guna ID sendiri.. ade ke pkai guest2 ni.. kecut perut la tu..

Emilly Amisa said...

blog i blom penah kena lagi... dah la blog emi ni sapa2 pon bleh komen.... hmm.... kawan I penah kena mcm pinky ni.... ada la org guna anonymous komen2 kat tempat dia, marah2 juga.... emi rasa la, org yg buat macam ni mmg jeles or saje je buat mcm tu... sabar je... sbb org kata, haters cuma benci org yg popular jew~~~ :D

pinky_liscious said...

@Shaherahmungkin dia takot kene hentam kot.. tp takpe la... biarkan jela.. kan...

pinky_liscious said...

@Emilly Amisahehe..terasa segan lak emi cakap macam tu.. ;) thnx syg...

Rosalia said...

sabar ye manusia. biasa la.:) stay chill

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said...

pink cool okay !! tak payah layan r org mcm tuh mental,,haha

pinky_liscious said...

@! ❤ PINKaholicx ❤ !thnx syg for dat support...down jap td..

pinky_liscious said...

@Rosaliatu la...insyaallah da chill..hehe..thnx.. ;)

Shaherah said...

@pinky_liscious xpe pink.. biarkan je die.. tak berkudis pun kata2 die tu.. hehe.. ^_^

Mister Faiz said...

yang pertamanya tahniah sebab da ada haters..haha

yang keduanya tahniah sebab ada jugak orang amik berat sal pink.

yang ketiganya, isu apa yang diorang cuba bangkitkan?

yang keempat.. harapa sabar la first time kena cam ni.. nanti ok la tu

yang kelima, normal la tu, tak semua satu kepala ngan kita kan?

terima kata orang amik la sebangai landasan untuk terus maju ok..

pinky_liscious said...

@Mister Faizdia tak puas hati ngan entry pink sebelom ni..myb dia terasa kot..but pink bukn tujukn utk umum.pink tujukn kt sum1 je...hehe,,thnx fer dat support and kata2 perangsang mister faiz..appreciate it!!!

Nur Hamizzah said...

sabar je lah.. and i don't know why nak cakap perempuan bertudung tu kampung. really kolot meh sapa yang cakap macam tu.. hahaha

pink, sabar je lah ok..

pinky_liscious said...

@Nur Hamizzahentah la mizza... tu la..thnx mizza.. :)

sitiinajihah said...

eh jahatnya "guest" tu. dah la ceroboh belog org,kata2 cemtu lak... sabar ya :')

pinky_liscious said...

@sitiinajihahbia la dia kan...thnx najihah ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious