Instagram

Monday, September 26, 2011

Tutti Frutti or Baskin Robbin??

Salam..

Firstly nak cakap yg pink sangat meluat ngan everything yg berlaku lately2 nie...Bukak muka buku je lg meluat!haha.. Tapi takpe.. Tu bukan ape yang pink nak share ngan korang dis nite.. Tu Juz.......................

Luahan PERASAAN je meyh!haha

Ok la.. Mesti korang pelikkan apa yang di tutti frutti or baskin robbin kan??? Ni yang pink nak habaq.. Actually siang tadi pink teman kwn pink gi kolej anta robe dia.. Dia da GRADE!! Seronok je tengok kwn2 da grade!hehe.. 

So dia amik pink around 2pm.. So after gi kolej, tekak pink mengidam nak berTUTTI FRUTTI..haha..Gedik kan? Macam la sok lusa tulad tak leh makan.. Nak wat camne da nak! But but but.......


Tak dapat la makan TUTTI FRUTTI... :(

Ade hal yang tak dapat nak dielakkan.. Soooo... Takpe la..Next time ade lagi.. But pink still rasa nak menikmati ice-cream je... So tu yang decide gi BASKIN ROBBIN!! Jadi la..Atleast lepas hajat tekak ni.. Actually ajar pink makan BR ni Muhd Syazwan.. hehe.. Pestime makan BR ngan dia kat Metropoint,Kajang gak... Now ngan Liyana lak..hehe


Sedap sesangat u ols!! Nak tak????


Nak beli sendiri la k..hahaha... Tu jela yang pink nak kongsikan today... Much love!! xoxo..

P/s : Congratz babe!! Da grade da ko..ehehe ( Liyana Achmad )

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

2 sedang makan angin:

Ini Kisah Tia said...

heheh . Tia tak kesah , asal aiskrim . memang sapu licin punya ..

IEKAH MOKRI said...

ermmmm dua2 pun sedap...tp mcm susah lah nak cri si tutti frutti ni...tp dua2 pun mmg sedap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious