Instagram

Sunday, September 25, 2011

Meronggeng sekali sekala

Ni baru ade mood nak bercerita pasal semalam.. Kan semalam macam takde mood nak hupdate everything.. So today da ok da.. Da fresh cz dapat tido yang cukup kan...hihi

Actually takde la banyak mana pun nak story.. Just semalam after 'Open House' pink and abg dan kak ipar pun kuar2 la jejalan makan hangin.. Melepaskan tension kepenatan di rumah.. So we ols pun gerak la ke...................

Alamanda, Putrajaya jew...hahaha.. Bukan jauh mana pon... 

Tapi kire ok la diorang belanje pink!! Horaay!! Suke sangat2.. Orang nak belanja kan...(senyum opkos sampai ke telinga)..Kitorang jejalan la dalam alamanda tu macam takde hala tuju.. Actually tujuan utama adelah nak tengok 'WAYANG'.. Ala cite 'Bini-bini Ku Gangster'..Tapi tiket kul 10pm plak.. So still have time nak meronggeng ke sana sini.. So da penat meronggeng jap kitorang pun lepak makan kat Noodles Station... 1st time pink makan kat situ.. SEDAAAPP!! hehe


So after da 'bluurrp' tu kitorang pon bersedia la menuju ke wayang and enjoy the movie...Jap bluurrp tu taw tak menatang ape???hehehe.. 


'Bluuurrpp = Kekenyangan' 

Tu yang sampai ke umah pon nak dekat kul 1am..haha.. Mana la tak penat kan kan kan... :p

P/s : Meronggeng tu ape??haha..Nak tau try bukak kamus DEWAN ok..lalala 

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

1 sedang makan angin:

Bell said...

bestnyer dapat meronggeng,,hahahaha ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious