Instagram

Sunday, January 22, 2012

Tersepit!!

Ni nak mengadu domba la kat belog ni. Semalam petang hujan lebat,so nak pergi 7eleven cari topup!! So entah macam mana baru masok kereta tak sempat tutup pintu lagi datang la anak sedara then...........

Aahhhhhh!!!! *menjerit* terus mengalir air mata. Nak tau kenapa? Budak comel tu boleh pergi tolak pintu kereta tu. Da tercepit jari pink kat situ. Perhhh dia punya sakit tuhan jela yg tau. Terus kebas and bengkak kot! Yang kakak pink lak da risau siap pujuk lagi tu kita nanti2 la beli topup. Yang pink? Nangis jela tahan sakit!

Abis jari comel ku!!!

Nak marah sape?? Takleh la nak marah sesape lagipun nasib baik budak kecik. Kalau orang besar mahu makan makian sebakul dua. Adoi, last2 kakak turun amik minyak gamat sapukan kat luka tu then........

"Jom makan Secret Recipe nak?"

Haha, sweet tak my sis? nak bagi lupa sakit tu terus ajak gi melantak secret! Opkos la takkan nak tolak rezeki pula. Then dari tujuan nak beli topup terus bertukar ke secret recipe. Ape pun tak boley la. Ingat budak kecik ke nak pujuk macam tu. Macam lawak pun ade bila terpikir.kuikuikui

Me and my luvly sis and yeah she's pretty than me but im the cutest ;p

P/s:Sayang sangat ngan my sis!!

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

6 sedang makan angin:

Ejam said...

bagus la ur sis, pandai memujuk. ni rase nak hangout ngan ur sis tu.. @.@ dpt makan secret recipe free.. . :D

Encik Troll said...

Wahh. Kesakitan boleh dilupakan melalui pemakanan. Suatu informasi terbaru ini. :)

Nur Farah Hani said...

kalooooooooo fara marah jugak tak kisah la budak pun.. hahaha.. jahat gile.. mesti sakit kan...wuwuw,... harap cepat sembuh... :D

pinky_liscious said...

@Ejamok get it!! hahaha.. amboi..mana leh nnty sis i da x nak blanje i... :p

pinky_liscious said...

@Nur Farah Haniyup syg..sakit sangat! farah bayangkan jela luka and lebam macam tu..pedih!!!

pinky_liscious said...

@Encik Trollhehehe..yup2!! kire penenang la org kata.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious