Instagram

Monday, January 16, 2012

Fullhouse..

Actually ni cerita semlam,not today. Tapi hari ni baru berkesempatan nak mencatat di belog pinky ni. Sejak 2 menjak ni kn mood x berapa ok. Serabut sangat dengan macam2 perkara so semalam kakak kesayangan pink baik hati bagi pinjam 'Princess Car' dia. 

So ape lagi mesti la gunakan kesempatan yang ade untuk ajak kawan2 keluar. Tapi masing2 ada hal tinggal my cuppiecake je no hal. So i fetch her kt Bandar Teknologi Kajang. Then baru la decide nak pergi mana coz masing2 no idea!

Last2 dia cakap nk pergi Wangsa Walk?? Pink pun ok jela plus pink belom pernah jejakkan kaki ke sana. Sedih kan?haha. Then sampai sana ktorang jalan2 dulu cuci mata. Penat jalan ape lagi mesti la cari place untuk lepak dan makan kan!

So tak tau nak makan ape and tetiba nampak Fullhouse kat situ, so we decide lepak situ jela. Meh nak kongsi sikit menu yang we ols order. Sangat sedap okeh!

Chicken roasted with mashed potatoes and ....... lupe la..hihi

Ni plak chicken chop...... sedap!

My cuppiecake.. Since primary school :)


Pape pun hangout semalam cukup untuk buatkan aku hilang stress sekejap. Thnx to my deary cuppiecake Liyana sebab teman me hangout. Love u much!

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

4 sedang makan angin:

Encik Troll said...

Terliur tengok chicken chop..!!!

I'm your 437. :D

pinky_liscious said...

hehehe...btw thnx follow my blog... :)

Bobo said...

sedapnye tgk makanan tu nyum nyum! :)

pinky_liscious said...

@Bobohehe..memnag sangat sedap..nanty nak makan lg.nyum2.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious