Instagram

Sunday, January 29, 2012

Kegilaan kami!

Morning faithful readers :)

Hope everythng were fine aite! This time pink nak update aktiviti yang dilakukan oleh pink serta my sis and also my mom. Lately ni banyak masa yang pink habiskan bersama mama. Teman mama and ikot mama pergi ke mana je. Da macam bodyguard pula kan.hihi. Almaklum la orang tua, makin tua makin nak bermanja. haha. So layankan jela.

Ok, so semalam after zohor me and my sis teman mummy tengok langsir and perabot kat area Cheras. Then after that we ols terus gerak pergi Putrajaya jalan2 kat area situ. Da boring pusing2 mesti la sampai masa perot lapar. Pink pula da mengidam nak makan waffle. So bincang punya bincang ok la alang2 da dekat area Putrajaya why not pergi jela makan kat Alamanda tu. Senang tak payah pening2 pikir nak cari makan kat mana. 

So disebabkan pink nak makan waffle and mummy pula teringin nak makan mee curry kitorang pilih makan kat food court je. Lepas pun keinginan pink nak melantak waffle! Yummy! My sis makan crispy popia je,orang diet la katakan. Ape pun tak boleh! hahaha

Then perot pun suda kenyang kitorang pe lagi amik la masa sikit gi window shop ape2 yang patut! Nak ajak mummy tengok wayang but pikir da petang so my dad pulak kat rumah kesian la kan. Jadi alkisahnya wayang cancel terus balik rumah. 

Ni ade sikit gambar untuk disantap! have a nice day u ollsss! :)







P/s: I know my english bukan bgs. Tapi try sikit2! Kalau salah mintak maap naaa.. ;)
Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

5 sedang makan angin:

Ejam said...

mom look so happeyh~

me so likey...


waffle tu mcm ice cream kat BR je... ok, craving for Hot waffle ice cream...

pinky_liscious said...

@Ejamhehe..mana tak happynye ejam! di bawak jalan2 makan angin!hehe.. BR double sure lg sedap kot kan?? cz i pn x pnh try lg BR waffle...

Nur Farah Hani said...

Br waffle mahal la.. haha..tertibe menyampuk.. tp da lame tak makan waffle kat foodcourt tu.. besarkan??? harge pun murah.. suke.. :))

Rapunzel Cikilolo said...

comel tengok maknya senyum :)

Eera Shera said...

sedapnye waffer tu..nk gak hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious