Instagram

Saturday, January 28, 2012

Dinner dengan orang tersayang :)

Salam..

1st sekali nak say happy sunday to all my dearest reader. Ok! Back to topic. Semalam rasa sangat exited coz dapat dinner ngan orang yang tersayang kat luar. Sapekah? Jeng jeng jeng. Sabar la bagi pink habiskan cerita dulu eh.

Actually keluar pun bersebab. My 2nd brother nak pergi hantar proposal kat sum1. So da alang2 tu we decide to dinner kat luar jela. So nak dijadikan cerita kitorang makan kat pizza hut je. Masok pizza je terus cari tempat yg strategik but malangnye full already,tinggal ceruk2 yang tak berapa nak best je. So nak taknak terpaksa la cz perut pun da main lagu keroncong!

Yang buat sakit hatinya da la perot masing2 da lapa gile,boleh pulak servis kat situ tak bagus. Lama gile kot tunggu nak dapat makanan. More than half hour! Da tu bila sampai boleh pulak salah menu dia hantar! Geram je. Kesian kat kami2 ni kan?hehe. Nasib la tak sampai hati nak pergi complain,kalau tak untung2 mahu dinner malam tadi makan tak payah bayar. Customer always right!hehe

So semetara nak menunggu makanan sampai sempat la amik pic sikit. Jom tengok!


Taraaaa! Ni la org tersayang yang pink maksudkan. Actually my mom memang tak suka bergambar. Tapi dipaksa oleh anak dia ni gak maka ni la hasilnyaa.. hehe, sangat terpaksa muka mama di situ! ^_-


Dia la org yang paling2 pink syg. Jarang nak dapat kuar makan sesama ngan mummy ni. So bila dapat peluag gunakan la sebaiknye ok??!

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

8 sedang makan angin:

Ejam said...

pizza kan memalang slalu mcm tu, i dari dulu lg ig nak dinner or lunch kat pizzahut kat pavi, memang sakit hati, sampai satu masa i cancel, trus pegi kat kaunter kata cancel, dan boleh pulak, casher tu kata, "baru 45minit cik," baru 45 minit???!!

wow, u have such a wonderful family, i envy.. :)

pinky_liscious said...

@Ejamstupid punya cashier boley cakap mcm tu.. mcm nak mintak maki je kan..hehe.. btw kalo i pn x tahan gak.. eh nk envy nape. no la hehe :)

Ejam said...

OMG. my typo... memalukan.. ahaha...

yela.. happy je...akak...abg dah nak kawen.. mama sweet je tgk... patut la anak die sweettt.. pffttt.. :P

Mr.Trollulz said...

Half haour itu setengah jam? perghh. lama gila itu. Kalau aku, hai hai bai bai dah. warung panggil mari. makanan sedap atau tak, soalan kedua. yang penting perut terisi dengan harga yang murah. well, bagi aku, penjimatan untuk kepuasan perut itu lebih utama daripada pembaziran untuk menyedapkan lidah. Hahahahaha. :D

Aini Azman said...

hepi kan bila dpt spent masa degn org trsyg =)

pinky_liscious said...

@Ejamhahaha..anak dia mmg sentiasa sweet!! mcm gula2.. wakakaka

pinky_liscious said...

@Mr.Trollulzhehe..nk wat cmne..tggu jela cz masing2 mmg nak makan pizza... :)

pinky_liscious said...

@Aini Azmansangat happy dear!! :) lg2 ngan family sendiri...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious