Instagram

Sunday, January 8, 2012

Hari istimewa yang memalukan!

Ni adelah iklan racun perosak. Takde kene mengena ngan sesape k. Tapi dengan syarat baca sampai abes baru boleh paham!!! AMARAN keras, baca sampai abes.
Aku baru kawin & duduk dgn bini aku bdua. Aku ni ada tabiat suke mkn telo rebus. x tau la nape, sedap agaknye. Sejak aku kawin tabiat tu kurang sket sbb bini aku msak sedap2 tp dh lame gak la aku x pekena telo rbus ni.

So, citernya bulan lps balik dr keje, kete aku rosak, aku cal bini aku n ckp aku balik lmbt sbb kena menapak. Sbb lapar sgt,masa otw tu, aku singgah kedai mkn.. ada telo rebus! apelagi..........., aku mkn nasi dgn telo rebus lah n order lg wat ratah.
Sbelum balik aku bgkus lak, wat mkn smbil bjalan balik. kenyang yg amat, mklumla bls dendam sbb lama xmkn.

Buke je pintu rmh, bini aku ckp "abg, ada 'surprise'.." smbil sengih2 dia tutup mata aku n ikat ngn kain hitam n pimpin aku ke meja makan. Aku pn duduk, dia siap pesan jgn try2 nk buka ikatan.
Aku nk gi toilet sbb perut start buat hal, tp mls nk spoilkan 'surprise' bini. Aku pn tahan je le dulu..

Tetiba fon bini aku berbunyi, dia angkat n gi jauh dr meja. Aku agakla, smp ke dapor dia pegi.

Peluang ni, aku pn kentut sbb dh dr td aku tahan.. bau bleh tahan sbb mkn byk telo..ok, lg skali.. aku pn angkt sbelah punggung dan lps lg satu das!
PRUTT! bau mmg xhingat, aku pn x tahan.. lama plak bini aku ni, aku x sbr nk tau surprise dia. Aku rase nk kentut lg.. aku bangun, tonggeng dan PROTT!!.. fuhh lega. bau mcm bangkai.. dekat 2,3minit bru bau hilang..

Pstu bini aku dtg & mtk mf sbb lmbt, dia pn jerit 'SURPRISE!! HAPPY BIRTHDAY ABG!!' Lupe lak arini bday aku, dia suh aku buka kain pnutup mata, aku buka.. mulut aku terus melopong..

ALAMAK!!! aku tgk merah padam muke bpk n mak mertua aku, adik2 ipar aku, duduk keliling meja mkn. Bos n jiran sblah rmh aku pn ade?! Aku nk cover malu, aku pn tanya la bpk mertua aku, 'dah lama ke bapak smpai?' Slamber je bpk mertua aku jwb '"dah lama, sbelum kentut pertama lagi!!"
*SUMBER = FACEBOOK
P/s : Da paham?? Jom gelak sesama. haha. memang racun perosak la kan da sebarkan bau kentut tu.

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

7 sedang makan angin:

Yuzi said...

hahha.. btol2 surprise tu!

pinky_liscious said...

@Yuzihahaha..tau x pe.. i baca bantai nak tegelak jew kot.. u nnty da ade bini semua jg dok wat perangai mcm tu..hahahaha

Yuzi said...

@pinky_liscious
hahaaha.. gile busuk bau teloor! haha. bole wat prangai cmtu tp knr usya line betol2 la. kekekeke

Pendamba Mawar said...

hahaa giler segan ar..

kai said...

bak kate johan dlm Hantu Kak Limah..
PERGHHHHHH bau TELOR!

=New Entry===
http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/01/baru.html

aReLaN said...

hahahahaha...adoi la.pecah perut gelak.nsb bek la tak putus urat kntut.nsb bek tak pengsan sme yang ada kt stu.

Athirah Rosli said...

hahaha..xtahan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious