Instagram

Wednesday, April 4, 2012

What happen in few days?

Makin lama makin jarang update blog ni, makin berkurang idea kat otak pink ni. Beku agaknya. Sebeku ais batu di dalam peti sejuk! Takpe la beku tak beku update jela eh walaupun tunggang langgang. haha

OK! 1st thing pink nak cerita pasal lesen pink yang tergendala tu kan. So pink da renew my license! But lesen L jela. Lesen betol takde lagi. :( Entah bila la nak dapat lesen kan. Nak repeat test pun macam takot je. Takot gagal lagi. FOBIA!!! Hope test kali kedua ni lulus la. Taknak la gagal lagi, tak larat kot nak pandang muka JPJ! Kecut perut. Wish me luck k!! wish me luck? Padahal repeat test pun belom booking lagi. hihi

My license L :p

2nd pasal kerja la. Now da tak best da kat office. Sunyi sangat keadaan sekeliling. Membe2 ngam semua da abes kontrak. Tinggal pink and Kak Izzati je terkontang-kanting kat office tu! Sangat stress kot. Mana taknya nak kene menghadap muka sum1 yang sangat buat kami berdua annoying gila. Bajet bagus. Padahal pekerja bawahan je. Kalau pegawai ade la ampun gak nak kerek! Ikutkan hati rasa nak lempang je. Kurang ajar sangat mulut tu. No wonder la ramai yang x puas hati dengan dia mana taknya senang2 nak panggil orang (babi, bangang, perempuan jalang or yang seangkatan dengannya) Tolong la professional sikit. haha

 Me and Kak Izzati :)

3rd yang paling mencabar la kan. Ape dia eh?? haha. Percubaan untuk menurunkan berat badan yang da naik sangat! huhu. Stress bila ramai kata badan da berisi. Taknak! Taknak! Nak maintain slim gitu! hihi. Ni la cubaan paling perit tau. Banyak dugaan nak slim ni. So far masih mampu untuk bertahan and semangat masih kuat! Mintak2 semangat ni tak separuh jalan jela. Adoi! Wawa u can DO IT bebeh! ;)) Ingat! nanti da slim balik macam2 baju cantik2 muat untuk di pakai! hahaha. 

 Nak slim macam ni balik. Me at my fren wedding last year :) Jadi pengapit tu! ;)

K la, tu jela perkara2 yang nak di kongsikan buat sementara ni. Rasanya da takde kot. Berjumpa lagi di next story k?!! Gudnite :)

P/s : Wish me luck k untuk perkara yg 1st and 3rd tu!! :)

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

2 sedang makan angin:

kai said...

xpe usaha lagi...
insyaallah lps ni mungkin akan pass..

=Tinggalkan Link Anda Untuk List Blog Saya!==

http://list.encikkai.com

Ejam said...

1st. aik. xde lesen full lagi ke? slalu sape bawak kalu ramai2 naik keter? wawa?

2nd. orang tu laki ke ppuan? kalu ppuan die peod kot. u paham2 jela. besa ler tu... kalu laki. u sula je pakai straw. kasi die rase.. ehehe

3rd. BAHAGIA = BERISI = HAPPY-NESS. UNTUNGLAH orang tu tgh bahagia.. :)




p/s : tu u ke tu? ke u edit? kanmaen lagi! *taknak puji lebeyh2 * :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious