Instagram

Wednesday, April 18, 2012

Outing! Outing!

Hari ni boley dikatakan seharian gak abiskan masa kat luar ngan my gurls ( Pink, Yana and Ieda ). Today we call it as gurls day out! ahakz! Mulanya ingat pink and yana je join. Coz tujuan utamanya si yana ni nk shopping. Tak sangka ieda pun ada gak. Lama gila kot tak jumpa si ieda ni. Almost 1 year maybe if tak silap la. Sebenarnya kitorang bertiga ni kawan since sekolah rendah lagi. Lama gila kot kenal diorang. And Alhamdulillah until now we still friend even masing2 da ada life sendiri. 

So around pukul 11am yana fetch me and ieda then kitorang terus gerak pergi Alamanda,Putrajaya je. Sangat dekat kan Kajang -> Putrajaya. Haha ok la tu nak jauh mana lagi. Then sampai je kat Alamanda da tengahari plus my fren pun belom breakfast lagi. So teman dia makan dulu la before we jalan2, shopping2 and bla bla bla.So perkara 1st kitorang buat adalah serbu TGI,fridays. Haha. Agak lama pulak bergosip kat situ yela da lama gila tak hangout tohether2 macam ni. Ofcoz banyak story nak share! Naik kene usyar gak la ngan staff2 TGI. Heloo, lantak we ols la we ols bukan makan free je k. We ols bayar! ;p

wagurlz89
 My lessy :)

wagurlz89
 me and ieda yang sangat lama pink tak jumpa :)

Then after da kenyang so baru la boleh window2 shop apa yang patut. Yang sakan membeli si yana ni la. haha. So da puas window shop, last activity ktorang decide wayang or karaoke. Bincang punya bincang so masing2 setuju karaoke la coz we ols pun memang sangat lama pulak tak mencurahkan bakat yang mantap2 ni.haha. Naik gian dibuatnya mana taknya bantai 3jam karaoke. Amik! melalak la puas2. Jangan kata melalak, menjerit, meneran semua skill abis terkeluar la.

So abes karaoke we ols terus balik. Apa2 pun hari ni pink sangat happy dapat habiskan masa ngan diorang sebab pink pun da lama sangat tak rasa enjoy macam ni. Almaklum la kerja kan sebelum ni. Masing2 ada komitmen. Now bila berkesempatan tu la even aktiviti tak de la semeriah mana tapi kualiti masa yang kitorang habiskan bersama tu da cukup bermakna. I LOVE BOTH OF U GUYZ!!

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

1 sedang makan angin:

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious