Instagram

Friday, April 6, 2012

Tempat terpilih si 'MOODY'

Nothing special pun nak story kali ni just nak bongkarkan tempat yang always terdetik kat pikiran bila tengah serabut ke, kusut ke, nak menyendiri ke, nak release tension ke or yang seangkatan dengannya la kan. Pink rasa korang pun ada place pilihan sendiri kan bila alami situasi macamni. Tapi mostly pink rasa perempuan la sebab perempuan tu selalu nak kan ruang dia untuk menyendiri sumtimes. So bg diri pink sendiri tempat2 yang pink kalau boleh nak tuju :


Tepi laut : Sebab bagi pink bila tengah serabut dapat pulak tengok laut yang berombak2 pastu ade angin sepoi2 ibarat dapat menenangkan perasaan yang tengah bergelodak tu :) Rasa tenang je.


Atas bukit : Sebab dapat meluaskan pemandangan dengan melihat pemandangan dari sudut yang lebih tinggi. Cehwah! Mean kan tengah serabut so maybe sikit sebanyak dapat bagi pink berpikiran positive walaupun tak sepenuhnya atleast 20-30% tu maybe ade. 


Atas bangunan tinggi : Sebab boleh jerit sepuas2nya :)


Genting Highland : Tak tau nape suka sangat pergi sini even serabut otak pun tempat ni kadang2 boleh terlintas kat pikiran. Dengan cuaca yg sejuk2 then ada taman tema plak boleh release tension kan. Macam2 aktiviti boleh buat kat sini kot. Kompem masalah pun lupa sekejap bila ngah berhibur sakan! 

Yang paling PENTING!!!!!

Bilik tidur sendiri : Paling2 kebiasaan la kan sebab dlm rumah kawasan paling private pun memang bilik tidur sendiri la kan. Nak menangis, melalak pun sukati jela sbb bilik sendiri. Tapi agak2 la nak melalak kan..hahaha

P/s:cukup la berangan dalam malaysia,bukan banyak duit pun setakat ada masalah da nak gi luar negara.Tokey balak pun boleh muflis kalau macam tu. haha

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

4 sedang makan angin:

yuzi said...

teringin nak lepak pantai! relaks and chill... fuh.. i need a rest :[

pinky_liscious said...

@yuzi yeah pantai oso best! tenang kan.. btw y ni.. x mo stress k.. bak kata u CHILL :))

Ejam said...

jom sabah, kita g pulau yang xde orang. i mean. bebas je, nak berlari. nak memancing, nak bekhemah, tido situ pun xpe.. ehehe...

atas bukit. genting la kot mm u tulis. tak pun g tasik kenyir... damai je... :)

kalu atas bangunan...u datang sini Condo umah lama i. u naik tingkat 15. ehehe.. u nak buat apa sorang2 pun buat la. tapi jangan jatuh sudah. angin die kencang abis...





yang ikhlas..
P.B

Ejam said...

eh, kita pula.. i mean.. u pegi la sorang2. or kawan u. or bf/hubby u tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious