Instagram

Wednesday, October 24, 2012

Tak dapat buat apa-apa

Nothing pun nak update just entry ni mengenai apa yang aku rasa and pikirkan sejak akhir-akhir ini. Ok! How to start eh....... *thinkingggg*

Apa yang korang rasa bila korang tak dapat buat apa-apa untuk orang yang korang sayang? Even dia tak pernah minta apa-apa pertolongan and tak pernah harap yang kita akan tolong pun. And yang paling sukar sekali bila dia taknak cerita or maybe dia tak tahu nak cerita or maybe its too private,, But sometimes kita boleh rasa kot bila dia ok and tak. Even memang dia akan cakap dia ok but air muka ni kadang-kadang dah boleh gambarkan apa yang berlaku "Apa yang berlaku tak seperti yang diucapkan".. Tapi boleh ke korang ignore je macam nothing happen? I dont think so. Melainkan ko ni jenis manusia yang memang dilahirkan takde perasaan yes maybe la. 

Why la so difficult this situation. Or diri sendiri je yang rasa benda ni macam difficult? Macam rasa ada batu hempap je kat diri! Coz?? U cant do anything for someone u care even as a friend. Tu yang buat rasa macam OH i'm a loser.

1 THING THAT I CAN SAY :

 

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

1 sedang makan angin:

Rapunzeel Cikilolo said...

kalo tak dpt tolong dia akan rasa sedih. tapi takpe, berdoa agar ade orang lain boleh tolong die kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious