Instagram

Sunday, September 23, 2012

JJCM

Penatnya kene buat proposal company abang ni. Baik kan? bertuah siapa dapat adik macam aku *flip hair* hahaha. Baik la sangat ni sebab kene paksa tau. Dah selalu kene buli dengan abang sendiri *nangis tepi katil* T_T 

Btw tengah search picture untuk proposal abang tetiba rasa malas tu menjelma pula. Berhenti sat la terus sign in blogger. Hihi. Ada cerita lagi ni nak kongsi. Alaaaa takyah tunggu ada cerita, takde cerita pun aku tetap bikin cerita. Hentam saja lah!

Petang tadi aku keluar lah jalan-jalan nak luaskan pemandangan yang dah tersedia luas. Eh silap yg tak berapa nak luas! Selalu berjalan tapi tetap tak luas-luas *geleng kepala 10x* Nak cerita panjang mahu berjela-jela nanti so kita amik point penting jela eh. Amik kau point terus! hahaha. Petang tadi pergi lepak kat IOI Puchong tu. *Tetiba terimbau pula zaman mula-mula bercinta dulu* Haha. So sementara nak tunggu tempat steamboat kat sunway tu beroperasi lepak la minum kat Oldtown White Coffee. 


Agak-agak dah boleh angkat pungkoq baru la bergegas ke destinasi yang seterusnya. Wahh ibarat JJCM = Jalan-Jalan Cari Makan gituu. Feeling sikit! So pergi la singgah makan kat Flaming Steamboat. Seriusly ni la kali pertama aku try makan steamboat. Haaa jangan nak gelakkan ok!!! Amaran keras! haha. So bila da try tadi ok la. Tapi nak jadikan favorite tu tidak lah sama sekali. Just gitu-gitu jela. Tekak sambal belacan la katakan. Tak reti berstim ni. Har har har. Tapi kita layankan jela tekak si dia sebab si dia ni pun boleh tahan suka makan steamboat ni.




Harga dia pun ok kot coz kau boleh makan sampai lebam. Makan la berapa banyak pun bayar tetap sama. So make sure perut korang lapar lagi terbaik la. Hahaha.


Licin kan kami makan. Nak tahu lebih lanjut mengenai tempat/harga korang klik link FLAMING STEAMBOAT ni ok :)

P/s : Ok la nak sambung buat proposal sikit then tido. Nanyte!




Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious