Instagram

Wednesday, August 1, 2012

Marathon story :)

Ni nak MARATHON story sikit since ahad..

AHAD:
As usual hari minggu aku opkos di luangkan dengan si tak romantik pengarang jantung *matakeatas*..takde orang lain lagi dah..haha..So malam sebelum tu decide la nak pergi mana and apa nak buat.. So aku suggest la The Mines sebab aku pun da lama gak tak jejak situ.. Then dia pun macam tak banyak songeh so on jela..

Sampai je terus pergi beli tiket wayang.. Yang bestnya apa tau kitorang siap marathon lagi! Lepas 1 movie ke 1 movie..Kau ada? Lama gile kot tak buat perangai macam ni.. haha. Last buat waktu study dulu jela.. Sampai ke midnite pun takde hal! Tapi sekarang da tak boleh la nak layan midnite..


Then abes tengok wayang terus gerak pergi setapak berbuka dengan kawan dia merangkap kawan aku la gak.. Dah kenal! Ngeee :p

Abes makan+borak2 then dia pun hantar aku balik.. Dia memang suka halau aku awal2.haha.. Tapi sebelum hantar aku balik singgah jap pergi buat spek dia almaklum la my laki pun rabun gak! haha.. So sama jela ngan aku kurang bernasib baik tang mata..

ISNIN:
Macam biasa berbuka bersama family.. Tapi that day buka simple je..My mom takde mood nak masak2.. Almaklum la tak sehat.. kalau sehat boleh dikatakan my mom ni tergolong dalam orang yg rajin masak okeh.. *pujibaikpunya*

mee goreng my mom :)
SELASA:
Haaa semalam mood tunggang tebalik gak.. Mana taknya ada je benda nak jadi.. Geram betol.. Haha tapi last2 dia datang gak.. Kalau tak majuk 5saat *yangadooo*.. Pening kot tak tau nak berbuka kat mana coz tempat semua penuh.. yang dia nak nasik gak.. Hadoiiii.. Layan jelaaa.. Nasib Chicken Rice Corner ada kosong.. Tak penuh.. So makan kat situ jela..


*Sorry takde gambaq makanan coz semalam sakit perot tu yang terus bedal* ;p

Da makan berat makan dessert plak.. Makan je la keje aku kan.. Tak teringin pun nak makan.. Da dia tanye nak ke tak,kalau dia nak aku pun nak la.. Biasa la ikot selera laki je.. Huh! ;)

So try la masok Snogurt plak..

Decoration dia cantik sangat!! PINK ok! I loveee it!

1st time okeh weolsss try! Dia macam suka la.. Aku biasa2 je.. Masam! Bak kata laki dah nama pun yogurt masam la.. Lain la aiskrim manis.. *Kandakenesetepek* hahaha

Last2 bawak balik mummy yang abis kan.. hikhik.. Naik berkerut2 muka mummy makan..hahah.. Kannn i told masam!

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

3 sedang makan angin:

LELAKI INI said...

dulu selalu giler buat marathon muvee!
suke giler!!!!!

pinky_liscious said...

tau x pe.. best kan marathon ni. hihi

pinky_liscious said...

tau x pe.. best kan marathon ni. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious