Instagram

Wednesday, August 15, 2012

Bakal tiba sikit masa je lagi...

Assalamualaikum..

Salam yang keberapa puluh ramadhan ntah malas nak kira.. hekhek

Wahhh masing2 bukan main dok hingaq pasal raya...tak hingat ke yg ramadhan belom habis lagi?? haha..Takpe la raya kan setahun sekali mesti la ramai dok tak sabiaqqq.. Mesti kelengkapan raya banyak da setelkan?? Tak gitu kekawan.. Me cukup la baju raya baru sepasang kaler hijau tahun ni.. Yang lain still boleh guna mana yg ada dalam almari tu.. Tak elok membazir ni.. Kuih raya macam biasa kuih tunjuk2 jela.. Toksah pening2 kepala..

Hingaq = Bising
Sabiaqqq = Sabar

Ok la tu jela serba sedikit tentang persiapan my raya.. Bukan apa pon just nak wish awal2 mana tau ada halangan pula lepas ni dah tak dapat wish! Ok la apa2 pun.......



P/s : Dengar lagu raya sendu dan syahdu je...



Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

3 sedang makan angin:

Cik Ila said...

singgah melawat cik pinky!

Jumpa kt SB td..Salam aidilfitri!

pinky_liscious said...

@Cik Ila salam aidilfitri buat kamu juga :)

shafiqabdshukor said...

selamat hari raya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious