Instagram

Wednesday, June 29, 2011

5 sikap lelaki yg buat gurl meluat sesangat..

actually tak de niat pe pun..juz nak kongsi jew..pernah tak korg pikir kenangan selama berkawan?ingat lg ke ape yg berlaku sepanjang korg berkawan?ade tak yg buat korg meluat?hehe..tp ape yg menyebabkn korg meluat eh...jom share!!




1) mata duitan:
haa..tekejut ke?jgn tekejut k if ade segelintir boy yg jenis cmni..selalunya mata duitan ni an alwez dikaitkan ngan gurl..but nowadays boy pun ade gak yg mcmtu..sedar ngan x sedar je..suke amik kesempatan lg2 bila dia tau gurl tu syg dia..mana tak nya,salunya org kalo da syg ni kn sggp buat pe pun..but jgn la anggap semua mcm tu..myb dia btol dlm kesusahan..and kite as human kene la bantu2 pe yg ptt..but!!perlu igt jgn la berlebihan smpai menyusahkan diri sendiri..sekadar ikut kemampuan agar tak terjadinya kes ungkit 1 ari nanti..who knows rite??nama pun manusia..so pandai2 la bezakan antara mata duitan ngan btol2 perlukan bantuan..jgn da sedar kang baru nk salahkan keadaan if gurl tu pn baik hati sgt..last2 tak ikhlas,kan x baik tu...




2) lelaki cukup terkenal ngan sikap ketuanya..dats mean suka mengawal everythng..plus suka memerintah..helooo!gurlz sgt meluat ngan boy yg mcmni..agak2 la pn if nk jd protective..jgn la sampai gurl ni rimas bila setiap gerak geri dan perlakuan alwez diperhatikan..and jgn la asek menyuruh gurl buat ape yg boy suke je..biar la adil dan saksama,baru la bahagia..ni x,lom nikah lg da perintah sana sini..hmm..


3) asek tak puas ati je ngan gurl..like mcm gurl je yg alwez salah..boy jela yg btol..tu tak kene,ni tak kene..tu tak canyik,ni tak sesuai..lovee!pandai betol 'kondem' kan gurl..sedangkan gurl diam je..as a boy jgn la tau asek tak puas ati je..jgn sampai 1 ari nanti bila gunung api da meletup,dat time nk kawal pn x de guna da cik abg oiii...so,juz duduk sama2 and bincang ape yg x suke,or anythng..kan lebih bagus...


4) cemburu buta..haha..ok,fine..tak dinafikan gurl pun ade yg kuat cemburu sampai melebih2 pun ade..dats true..nama pun pmpn kan...fitrah..so yg ni nak cakap lebih2 pun tak berani sebab rasanya laki ngan pmpn sama je kot..mean if gf terlalu cemburu opkos la bf rimas..mcm tu la gak ngan laki..so no komen la..hehe


5) terlalu2 ego!! omg..plz la rendahkn sikit ego tu..tak de salahnya if boy beralah utk gurl yg dia syg kan..bukan ilang 'macho' pun if beralah..ni tak,kalau dua2 ego sampai ke bila pun tak sudah..nama pun pmpn..mesti lah nak dipujuk..so guys be cool and cari la solution dr terus2an melayan ego tu..bukan x leh ego,tp berpada2 la..utk pmpn yg korg syg gak kan...tak rugi mana pun..




p/s:dont take it serius..its juz for fun guys..luv u ols!!

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

4 sedang makan angin:

Fadzmiey said...

o0o0o0...gitu rpenya

suzie rahman said...

hihi ok lh tu.mmg wujud lelaki jnis itu.syer pon meluat.eyaww!

pinky_liscious said...

@suzie rahmanyup.. mmg wujud.. hehe.. sema meluat kot. so x leh laki nak blame pmpn je...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

mcm ni yea..
terim akasih info ni..
cantik blog awk..
Pokok Manggis Depan Rumah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious