Instagram

Saturday, May 5, 2012

what an awesome day!

Holaa! Pinky is back..

Actually nak update blog ni last night. But entah macam mana internet slow nak tunggu loading bukan main lambat lagi, sempat la pink tido jap! haha. Kejap ke? Yang adoo. Terus tido mati. So disebabkan itu bangun tido ni terus hadap lappy :p

Tak kesah la bila pun nak update kan yang penting story tetap story. This time pink ada dua benda nak share kat sini. Nak tau apa dia?? Jeng jeng jeng...

Firstly! Ingat tak pasal pink test JPJ sebelum ni? Kalau tak ingat bukak Bukit oh bukit untuk refresh balik. So pink punya test ulangan JPJ tu jatuh hari jumaat baru2 ni. Lambat kan nak amik masa untuk test ulangan ni. 1 month lebih rasanya. Tapi yg bestnya finally pink da lulus dengan cemerlang test kali ni! Im so happy. Senyum tak lekang la that day. Ingatkan kantoi lagi. Tapi Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar ;) 

Yeay akhirnya berjaya gak pegang title 'P'.. Gudbye 'L'!!

So pasni dah boleh la drive tanpa perlu ada perasaan takot2 lagi. Yela sebelom ni kan drive secara tak sah! haha. dalam otak asek pikir POLIS! Now da tak da coz da dapat license! Yeayyy...

Ok done about license!!

2nd pink nak habaq sikit. Semalam hangout kat Sunway pink dapat new pump shoes. Sangat cute!! Seriusly tak tahu la plak dekat Sunway ada kedai kasut yang cute2. Rambang mata kot nak choose! Ikotkan hati 1 kedai pink nak! hahaha. Da lama nak cari pump shoes yg comel2 tapi jarang jumpa. So after this tau la nak beli kasut kat mana.

Ni dia!! Sooo comel kan!! Da la pink kaler pulak. 

See! hehe.. THANKS to my dear Dzulfadli untuk kasut yg sangat comel ni!

Pasni boleh la shopping kat sini lagi! So mereka2 di luar sana expecially gurls yang nak kasut comel2 ni boleh la cari kat Sunway Piramid ok. Tapi nama kedai lupa! haha. Kalau tak silap area2 starbucks la..InsyaALLAH puas hati! ;)

Ok la cukup tu je nak story. Nak siap2 pergi kenduri kahwin ni. Bye!

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

3 sedang makan angin:

mizzkechique said...

Tahniah dear.. hehe..

Soo comel ur kasut tu.. nape xbelikn utk akak sekali???

Nur Farah Hani said...

haha.. fara pun hritu nyaris2 je x lulus .. tapi abang tu baik.. so dapat lulus.. hehe.. n ok kasut tu siyes lawa!!

amranaiman said...

cntik kasut nk pinjam buleh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious