Instagram

Wednesday, March 14, 2012

Bukit oh Bukit

Seharian suntuk bermandikan cahaya mentari yang agak panas dan suam2 kuku. Macam tu gak la perasaan pink. Suam2 je. hikhik.Btw mesti terpinga2 kan u ols semua. Takpe abaikan. Actually today pink ada test JPJ. 1st time test ngan JPJ so senak2 perut dibuatnya. Mana taknya tengok muka2 abang and kakak JPJ dupdap2 je jantung ni. Berdebar tuhan je tau. Muka ketat je diorang ni. But tak semua la. :)

Pinjam google!!

Nak dijadikan cerita test tadi ada 2 bahagian which is (bukit, parking, 3penjuru) (on the road). Waktu on the road memang ok walaupun nervous lebih tapi alhamdulillah everything smooth je and yang penting lulus! But but but bila kat (bukit, parking, 3penjuru) tu plak pink kantoii. Kantoi katne?? Opkos la kat BUKIT!!!! Bukit memang suweii la bagi pink. Disebabkan tu pink terus tak dapat 'P'. SEDIH yang amat!! 

Kalau tak da dapat lesen da weh!! 

Haha. Tapi bukan pink sorang je yang bersedih,ramai gak rupanya yang senasib! masing2 asyik cakap STRESS. Da macam pe je pandang kanan stress, pandang kiri stress. So kesimpulannya today perkataan yang terlalu muak pink dengar adalah STRESS!

Tapi walaupun gagal tadi pink takkan mengalah! gagal sekali tak bermakna gagal selepas ini kan?? Cehwahh!! Pe de hal. Kene yakin boleh la. Walaupun tak bape nak yakin da. hihi. Tapi alhamdulillah kawan2 banyak bagi sokongan and dari sedih tadi kurang da sikit. 

Takpe la, mungkin belom ada rezeki nak pegang title 'P' tu kan! huh!

Takpe pink after this pulun kasi habis k repeat test nanti. Chaiyok2! * semangat untuk diri sendiri *

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

3 sedang makan angin:

Yuzi said...

kikikiki..trus kan berusaha ye. ;) gud luck. hehe

Rapunzel Cikilolo said...

aku pun failed jugak tapi on the road. aku salahkan jpj tu. wahaha. next time should be okey :)

kai said...

xpe...
cuba lagi..
kne konfident sikit masa kat bukit tu..
jgn gabra..
wat biase je..
InsyaAllah oke punye...
*CHAIYOKKK~*


=Jom Tengok===

http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/03/review-7-petala-cinta.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious