Instagram

Friday, March 23, 2012

Andai Itu Takdirnya...

Guyz!! Pink nak story sikit tentang novel yang pink baca. Actually novel ni rasanya mesti ramai da tau and maybe ada yg da khatam banyak kali da kan. Pink je baru terkedek2 nak baca. haha. Ketinggalan sangat kan! Novel ape?? Tuuu kan pink da tulis tajuknya kat atas tu! 


Seyesly pink tak pernah terniat pun nak belek novel ni even member2 dok cakap best2 jalan cerita dia but still tak terbuka hati nak baca. Then Isnin lepas my fren Norassikin Bt Othman ni yang tetiba tanye nak baca tak sambil serahkan buku tu kat pink. And pink apa lagi terus la amik je. Tengok cover luar dia ok macam biase je takde la interesting mana pun but tu la orang cakap 'Dont judge the book by its cover'! Walaupun cover dia tak menarik tak semestinya jalan penceritaan dia pun x best. 

So sampai rumah pink terus baca and pink agree bila diorang kata best! 5hari gak la abeskan masa nak baca. Almaklum la siang keje baca pun bila free time je. And yang penting fokus and penghayatan cerita tu penting! Sambil baca da ade macam skrin layar kat depan mata. Konon2 membayangkan aksi dan watak novel tu! hihi. 

Conclusion yang pink leh bagi dari novel tu jalan cerita dia sedih, happy, dendam, cemburu, sakit hati, ego yang melampau, penderaan mental dan fizikal semua complete la. Terbaekkk dari ladang weyh! So sesape yang belom baca especially yang hantu novel gak should baca novel ni. 

 Tengok bapa banyak ayaq mata yang akan terkuaq. hihi 

P/s : Jangan kata ayaq mata je. Takot berbaldi2 pulok kene tadah nanti.haha.

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

9 sedang makan angin:

Az Meeda said...

same la kite.. meeda pon bru habes bce.. dh lme member suruh baca, tpi ingt tak best..rupenye tak puas baca..

pinky_liscious said...

@Az Meedakan..memang tak puas baca.. huhu

Rapunzel Cikilolo said...

keh keh. aku pun nanges bace cerita ni.. sedih kan?

Izz Faizah said...

hehee..izz dah pnah bce jgk..bez mmg bez..tp izz rse pnderitaan dia trlalu over plak..heee..hnye pndapat..:)

pinky_liscious said...

@Izz Faizah memang sgt over! i bayangkan i kt tempat aleya tu.. omg!!!!

pinky_liscious said...

@Rapunzel Cikilolo sangat!! baru nak ok ade je konflik balik.. but pengakhirannyeee sangat sweett!!!!

Atiqah Yusoff said...

cerita ni mmg best sgt.. bce berulang kali pon xbosan.. nak tanye cket ade xlink tok bce full novel ni???

Atiqah Yusoff said...

cerita ni mmg best sgt.. sape tau link tok bce novel ni secara on9???

pinky_liscious said...

@Atiqah Yusoff sory dear, if link tok baca novel ni i x tau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious