Instagram

Monday, March 19, 2012

Makan +Lepak sakan. Hot Balloon.. !

Nothing nak sharing sangat pun. Just as usual la my blog ni kan ibarat diari tak diiktiraf! So nak gak coret2 sikit apa yang berlaku beberapa hari yang lepas. Ok firstly pink nak cakap jelez sangat tengok mereka2 yang dok update pasal HOT BALLOON sebab pink tak dapat pergi pon. Yela tengok diorg dok post2 picture la tu la ni la macam best je kan. Untung la dapat pergi hot balloon.

Pinjam google pon jadik la..haha

Actually memang ada plan ngan my darlings aka cuppiecakes nak pergi hot balloon tu last friday but ada sebab2 tertentu so our plan canceled.. Mood that time pun tak berapa nak ok gak. So bila kata cancel tu tak rasa apa sangat la kan. Then kebetulan my darling ni ada sumthing yang perlu di setelkan kat Alamanda. So pink teman jela dia.

After da setel pape yang patut kitorang wat keputusan nak makan kat Garden je. But but and but suddenly my fren ni cakap 'ke nak makan TGI friday?' So pink pon ok gak la plus duit pun boley la nak dikatakan ada. Sekali sekala selera besar tak salah kan? hihi. So decide makan jela kat TGI.

Menu pilihan untuk my lunch!!

 My darla..

Sedap!!!

Sambil makan tu cuci mata and telinga gak! haha. Bayangkan dari takde mood tetibe macam magic terus mood sangat OK! Nape tetiba boleh ok mesti nak tau kan?? But sorry memang tak dapat share kat sini. Terlalu public kot nak share. Biar la pink+my darling+........ yang tau.. ;)

Tak cukup tu.......

Then petang tu lepas habis kerja we ols lepak lagi kat Secret Recipe plak. Tapi tak lama pon. Dalam sejam je sebab masa sangat tak mengizinkan. But apa yang berlaku hari jumaat lepas sangat wat pink happy. Tu yang paling penting. Ibarat pe yang pink tanggung selama ni agak berkurang gak. Kuasa Allah mungkin nak meringankan beban pink sikit. Cehwah!

Ok la cukup la wat masa ni. Da makin melalut kang kalau panjang lebar. Nanti later ada masa pink update lg ok! love ols!
Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

5 sedang makan angin:

daya said...

takpe, next year ade chance pegi la. hee. :)

Ejam said...

mana ade orang makan beger pakai knife and fork cik wawa... ehehe.. :P

sweetnye pakai kurung ngan tudung... sejuk je memandang.. :D

::dEyb:: said...

besttttnyeeeee!!! pegi xajak ;p

pinky_liscious said...

@::dEyb:: x plan pon nak makan kat situ,,,hihi

pinky_liscious said...

@Ejam salahkan TGI sape suh bagi knife and fork..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious