Instagram

Saturday, December 31, 2011

Hangout + Happy 2012

Ok. Actually baru je balik dari kuar berjalan2 bersama mereka2 yg disayangi. Plan tu memang sangat banyak! But disebabkan keadaan yang tak mengizinkan so we ols just pergi sekitar Cyberjaya and Putrajaya je.

So nak dijadikan cerita petang tadi aku dpt call! Nak follow kuar tak?? Heloo harusss la nak kan! So aku opkos excited! Boring kot duk umah. hehe

So kitorang kuar la and opkos our 1st destination adelah untuk mencari port makan sebab we ols da lapar! So plan gi la makan kat Saba Restaurant,Cyberjaya. Makanan Arab ok! 


Kenyang gile melantak td. Then after perot pon da kenyang so 2nd destination ktorg g la kat Alamanda,Putrajaya je. Cz dia nak shopping2. Pink pon ape lg mesty la nak shopping gak!! hehe.

Then finally ktorg pon gi la tengok wayang cerita Suatu Malam Kubur Berasap. Haha. Ok jela kot cerita dia. Komedi seram la konon2. Lawak gak la. Then after abes je wayang tengok jam da lewat sangat! So decide balik umah jela. Biase la gegerl tak elok lepak malam2 sangat! Nanty masok angin! haha..

P/s : Aku nak mimpi indah sekarang! Selamat malam u ols! Last sekali happy 2012.. ;)

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

6 sedang makan angin:

atiqa aris said...

wah makanan arab?sedap tak?hehe

pinky_liscious said...

@atiqa arishehe..sedap sgt dear.. shud try but make sure perot kene btol2 lapa sebab nasi dia mmg sangat byk!!

aReLaN said...

pinky!!!!!!!!!long time no see.hehehe...hepi new year 2012.ala..sye g alamanda on friday.klu tak mmg dh jmpe. :p
xprnh mkn makanan arab.time puasa dlu nk g tp xjd.wuuu

Nur Farah Hani said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaa... nak tengok wayang jugak..haha.. n makanan arab pun nak jugak.. posss please.. ekekeke..

pinky_liscious said...

@Nur Farah Haniamboi nak pos eh..bg alamat..hahahaha

Cik tikah said...

nmpk sdplah makanan tuh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious