Instagram

Sunday, July 15, 2012

Beger Bakar!

Uolsss nak tau da bape lama da iolss mengidam nak try beger bakar tapi asyik tak dapat je.. *sadface* Yela waktu dan keadaan yang tak mengizinkan.. *frustkekadang* Tapi finally semalam dapat gak la rasa beger bakar even bukan beger bakar sebenar yg kat tempat aku nak rasa tu.. Tapi boleh la dari takde langsung kan.. hihi.

Tertunai gak la hajat di hati ni even tak 100% tapi orang kata kalau mengandung tu takde la kempunan sebab atleast dapat gak la.. haha *naksedihkehibani* Tak yah nak hiba bagai sangat la kan.. Semalam we olsss kuar pergi makan kat area.... *mataligatmelilau* alamak tak ingat la kat mana kan.. Yang aku ingat nama kedai tu je..hahaha..

Abaikan jela k.. Ni nak tunjuk sikit BEGER BAKAR kat tempat aku pi makan semalam..

Ni la beger bakar kat kedai 'Lanina Beger'

Tak dela meletop sangat macam beger bakar yang orang selalu soksek2 tu kan

Apa2 pun orang kata bersyukur la orang nak bawak dari orang buat tak tau je kan.. hihi.. Thnx to my boyfie for this! Gedik kan aku.. *adaakukesah* Gedik pon dengan ehem2 sendiri..:p

Ok la later2 kita story lagi okeh!

Go and get ur life ^^

My Ping in TotalPing.com Kedai Backlink,Backlink Percuma Blogged.my

5 sedang makan angin:

Ca Cik Duyung said...

wah...bestnyer..ca pon teringin..tp kat tmpt ca belum pernah jumpa lagi beger bakar nie..

Ca Cik Duyung said...

tempat ca xde lagi la ca jumpa beger bakar..teringin gak nak makan,,hehe

pinky_liscious said...

hihih..i pon da lama mengidam kot sebelom ni..untung smlm dapat gak.. nanty awak g makan eh...:)

✿ pink velvet ✿ said...

uish! mcm sedap je tu ... mlm ni nak g carilah, hikhik~~

pinky_liscious said...

@? pink velvet ? boley la kalo nk cuba dear.. :0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh!Belog

Apesal

guabelog

Copyright2010 © Hak Milik Peribadi Pinky_Liscious